לביבות כרישה:

 

חומרים:

2 גבעולי כרישה (פרסה) לבנים ויפים

3 כפות אגוזים טחונים גס

3 ביצים שלמות

1 כוס פטרוזיליה + כוסברה קצוצות

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כף צנוברים שלמים

1 כף שמן לטיגון

 

 

הוראות הכנה:

1. חותכים לחתיכות גדולות את הכרישה ושוטפים היטב

2. מבשלים בסיר עם מים עד שהכרישה מתרככת. שומרים את המים

3. טוחנים את הכרישה במעבד מזון

4. מוסיפים ביצים, פטרוזיליה, כוסברה, אגוזים ושאר החומרים האחרים

5. במחבת שמים כף שמן ומורחים עם מברשת סיליקון

6. שמים את הלביבות במחבת עם כף ומשטחים מעט

7. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מגישים חם (ניתן גם לשמור במקרר להגשה קרה)

 

 

בתיאבון!