בילדותי גדלתי בארצות הברית.. אחד הזכרונות המתוקים שלי משם הוא כשההורים שלי היו לוקחים אותי ל – IHOP, או בתרגום חופשי אינטרנשיונל האוס אוף פנקייקס, גן העדן לאוהבי הפנקייקס.. 
מקום שעוצב כמו דיינר אמריקאי קלאסי עם ספות עור אדומות וריח של סירופ מייפל מתוק, מופץ מכל עבר שממלא אותך באושר מיידי.
הסוד שלי לפנקייק המושלם הוא ריוויון ורינג בגובה של כ-3 ס"מ, שמאפשר לפנקייק לשמור על גובה ועסיסיות ( כ-12 פנקייקים)

המצרכים:
¾ 1 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
1 ביצה
1/2 1 כוסות ריוויון

50 חמאה מומסת
1 כף תמצית וניל איכותית
1 כף מייפל

אופן ההכנה:
מנפים יחד את כל המרכיבים היבשים – קמח, סוכר, אבקות אפייה וסודה, ומלח.
מערבבים יחד את הביצה, הריוויון, החמאה, וניל והמייפל
יוצקים את תערובת הנוזלים לתערובת היבשים ומערבבים יחד בעזרת מטרפה לתערובת חלקה.
מחממים מחבת עם מעט שמן, על חום נמוך-בינוני, משמנים את הרינגים בעזרת תרסיס שמן ומניחים במחבת.
מעבירים את תערובת הפאנקייקס לקנקן ויוצקים לכמחצית מגובה הרינג .
מתי הופכים? כמתחילות להופיע בועות קטנות על פני הפאנקייקס, והתחתית בגוון חום זהוב.

מומלץ להגיש לצד סירופ מייפל, סירופ שוקולד, סלט פירות טרי ואגוזים קצוצים.
אופציות נוספות:
פאנקייקס שוקולד צ'יפס – מורידים מהמתכון את המייפל ומוסיפים כחופן שוקולד צ'יפס
פאנקייקס בננה ואגוזי מלך – מוסיפים בננה מעוכה וחופן אגוזי מלך למתכון
פאנקייקס אוכמניות - מורידים מהמתכון את המייפל ומוסיפים כחופן אוכמניות.

לעמוד הפייסבוק של בודוניס