המצרכים:

¾  כוסות סוכר לבן
¾ כוסות סוכר חום בהיר ( דמררה )
225 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל איכותית
¼ 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית מלח
2 ביצים
2 כוסות שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה, וניל וסוכרים כ-5 דקות לתערובת תפוחה בהירה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחרי השנייה.
מוסיפים את הקמח, אבקת סודה, מלח, ושוקולד צ'יפס ומעבדים לבצק.
מקררים במקרר כשחצי שעה.
מחממים תנור ל-165 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, בעזרת כף גלידה קפיצית יוצקים מהתערובת לתבנית ואופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משתטחות, ומזהיבות קלות אך עדיין רכות

***שומרים בקופסא אטומה כ-4 ימים

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס