הרכיבים:
 1 שוק טלה צעיר (במשקל
1/2 2–3 ק"ג) נקייה מעצמות, למעט העצם העליונה
חוט קשירה
שמן זית
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
 
למילוי:
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס שמיר קצוץ
12 שיני שום קצוצות
1 כוס פירורי לחם
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
 
שוק טלה בתנור ממולאת בעשבי תיבול, שום ופירורי לחם
 
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל?170 מעלות. 
 
2. מניחים את שוק הטלה על גבי משטח עבודה. 
 
3. מערבבים את מרכיבי המילוי וממלאים את השוק בשכבה אחידה. מגלגלים, מלפפים מסביב חוט קשירה ומניחים על גבי תבנית אפייה עם הצד הסגור כלפי מטה.
 
4. מושחים את השוק בשמן זית ובוזקים מעט מלח ופלפל. 
 
5. מכסים את התבנית ביריעת אלומיניום, מכניסים לתנור ואופים 40 דקות. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כ?15 דקות, עד שהשוק מזהיבה. 
 
6. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מספר דקות, מסירים את החוט, פורסים ומגישים.