תערוכת רהיטים תתקיים בחול המועד סוכות במרכז הירידים בתל אביב מאת: שרית יוכפז

 

תערוכת "ריהוטים 2016" התערוכה הגדולה המובילה בתחום העיצוב והריהוט בישראל 

יוצאת לדרך בהשקעה של כ- 30  מיליון שקל,  מתוכם כ- 2 מיליון שקל בקמפיין הפרסום בהובלתו של מושיק גלאמין.


הקמפיין כולל: טלוויזיה, שלטי חוצות, רדיו ואינטרנט 

 

היקף פעילות צפוי לריהוטים כ- 200 מיליון שקל.

 

התערוכה תתקיים בחול המועד סוכות במרכז הירידים בתל אביב

הכניסה חינם

 

 

במרכז התערוכה:  

·        קולקציות חדשות וחידושים מרהיבים של 120 חברות מובילות בתחום העיצוב והריהוט 

 

·        Design Market     ? שוק מעצבים בסדרות קטנות בתחום העיצוב, הריהוט וההום-סטיילינג שיתקיים בשטחים הפתוחים של התערוכה 

 

·        "שרפרפים"  –  תערוכת סטודנטים מהסטודיו לעיצוב מוצר, המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי ויצו חיפה, המציגה אינטרפרטציות יצירתיות למושג שרפרף 

 

 

 

 

"תערוכת ריהוטים 2016" תתקיים בחול המועד סוכות 2015 במרכז הירידים בתל אביב. התערוכה בהפקתה של "תים תערוכות", חברת בת של איגוד תעשיות הריהוט בהתאחדות התעשיינים בישראל, נחשבת לתערוכה הוותיקה, הגדולה והחשובה מסוגה בישראל.

 

התערוכה הגדולה המובילה בתחום העיצוב והריהוט בישראל יוצאת לדרך בהשקעה של

כ- 30  מיליון שקל,  מתוכם כ- 2 מיליון שקל בקמפיין הפרסום בהובלתו של מושיק גלאמין

הקמפיין כולל: טלוויזיה, שלטי חוצות, רדיו ואינטרנט.

היקף פעילות צפוי לריהוטים כ- 200 מיליון שקל.

 

זו השנה ה- 38 שבה יוצגו תחת קורת גג אחת יוצגו הקולקציות האחרונות, החידושים והטרנדים האחרונים של מיטב החברות והמותגים הבולטים והמובילים כיום בארץ ובעולם בתחום הריהוט והעיצוב. התערוכה תארח השנה מותגים ומעצבים בינלאומיים בולטים בתחומי העיצוב, התכנון, הריהוט והמוצרים המשלימים לבית, מהארץ ומחו"ל ואף מותגים בינלאומיים שהוצגו בתערוכות עיצוב בעולם.

 

 

תערוכת "ריהוטים 2016"pauza italuano 

למעלה מ- 120 מציגים בתחום העיצוב והריהוט:

בתערוכה ייקחו חלק למעלה מ-120 מציגים, בין המשתתפים בתערוכה, חברות מובילות במשק, ביניהן:  ביתילי, הולנדיה, מטבחי זיו, נטוצי, ניקולטי, ד"ר גב, אירופלקס, אולטימה, סימונס, נייט סליפ, עצמל'ה, האוס אין, זאגה

, pauza italuano 

אהבתי את הספות והכורסאות היפות שלהם.-נמצאים כל השנה  בלישנסקי 6 פינת הא"צל רשל"צ

 

EGOITALIANO
מותג מערכות ישיבה יוקרתי
MADE IN ITALY      100% 
יושק באופן בלעדי בתערוכת "ריהוטים 2016"
שתתקיים במהלך חול המועד סוכות במרכז הירידים בתל אביב בנוכחות נציג החברה מאיטליה: Giuseppe Gagliardi
חברת פאוזה איטליאנו הישראלית, בבעלותו של יוסי הוכמן, קיבלה את הזיכיון לשיווק ולהפצה בישראל של EGOITALOANO      מותג מערכות הישיבה האיטלקי היוקרתי, המביא את בשורת מסורת העיצוב האיטלקי האותנטי. המותג קוטף בשנים האחרונות פרסים רבים בתחום החדשנות העיצובית ומרענן את זירת העיצוב האיטלקית אשר עברה מספר משברים לאחרונה.
המותג EGOITALIANO     יושק לראשונה בתערוכת ריהוטים 2016 שתתקיים במהלך חול המועד סוכות במרכז הירידים בתל אביב.
בכוונת החברה הישראלית להקים רשת של חנויות רהיטים יוקרתיות אשר תהיינה פרוסות ברחבי הארץ, ולאפשר למשקי הבית השונים לרכוש ריהוט מעוצב, באיכויות הגבוהות ביותר  פרי תוצרתה של חברה איטלקית המצהירה על עיצוב וייצור Made in Italy    100% וכל זאת במחירים שפויים.
בכוונת פאוזה איטליאנו להנגיש לקהל הישראלי את אחד מהמותגים האיטלקיים המוכרים והחזקים ביותר בתחום מערכות הישיבה. 

Design Market      – לראשונה בתערוכת "ריהוטים" יתקיים שוק מעצבים בסדרות קטנות בתחום הריהוט והאביזרים הנלווים  וכן בתחום ההום-סטיילינג. זו השנה השלישית ברציפות שתערוכת ריהוטים מעמידה במרכז פעילותה את נושא "עיצוב בר-השגה" וקיומו של שוק זה הוא המשך טבעי למאמצי של הנהלת התערוכה לאפשר גם לכל אדם באשר הוא ליהנות ממוצרי עיצוב במחירים נגישים ואטרקטיביים. נשוק יתקיים בשטחים הפתוחים של התערוכה במרכז הירידים וישתתפו בו כ- 20 מציגים שלאחדים מהם זו ההזדמנות הראשונה להציג ולמכור את יצירותיהם.

 

"שרפרפים" – תערוכת סטודנטים מהסטודיו לעיצוב מוצר, המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי ויצו חיפה ? ביטוי מיוחד יינתן השנה בתערוכה לסטודנטים, מסטודיו לעיצוב מוצר במחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי ויצו חיפה, שבה הם יציגו את עבודות הגמר שלהם שנעשו במסגרת קורס.

 

הקורס השנה עסק בשרפרפים ואפשר לסטודנטים לתת פרשנות אישית לשרפרף ע"י בחינה מעמיקה של צרכיו, הפרופורציות הנכונות וקהל היעד שלו ובהמשך הם נתבקשו לתת אינטרפרטציה אישית משלהם לשרפרף מעץ.  

 

בין הסטודנטים המעצבים שמשתתפים בפרויקט: חן שמעוני המציגה טקסטורה חדשה המורכבת מסוגים שונים של עץ היוצרת ניגודיות בין ישן וחדש, זול ויקר, עידן רז שמציג שרפרף שרגליו מתפקדים כמושב, וכשהמשתמש מתיישב מתבצעת נעילה גאומטרית. המתרחשת רק בעת הישיבה. בנוסף, יציגו מואב ועדיה, יונתן בן דוד, ניב מזרחי, לוטם חממה, אמאני עאזם ועוד.

 

אוצרי התערוכה הם חן שמעוני וניב מזרחי, סטודנטים במחלקה לארכיטקטורה שנה א',

וצילום הפרוייקט בוצע  ע"י אנדריי איסקרולסקו, סטודנט במחלקה לצילום שנה א'.

 

כנס למעצבים ואדריכלים בנושא כ"חומר ביד היוצר":

הכנס המיועד לאנשי מקצוע בתחום העיצוב והריהוט יארח השנה את אפרת פרידלנד ? אשר ניהלה את הקמתה של ספריית החומרים iMatter     של מוזיאון העיצוב בחולון ופועלת כיום במינכן, גרמניה .

 

בכנס ינוהלו דיונים והרצאות בנושא החומרים של עולם המחר, התפתחויות טכנולוגיות שונות, שילוב אומנויות ה- craft     בעבודת המעצב והחיבור שבין הגעגוע לעבר לאלמנטים עם ערכים רגשיים ליצירת עיצוב עכשווי.

 

תאריכים ושעות פתיחה

התערוכה פתוחה לקהל הרחב ותתקיים במרכז הירידים, בין התאריכים :

28.09.15-05.10.15 

הכניסה ללא תשלום.    

 

שעות הפעילות: 

28.09.15  –  יום שני ?      מצאת החג ועד 24:00

29.09.15     –       יום שלישי –   10:00-23:00

30.09.15  –  יום רביעי  –    10:00-23:00

1.10.15   –  יום חמישי     10:00-23:00

2.10.15   –  יום שישי       9:00-16:00

3.10.15   –  מוצאי שבת   מצאת השבת ועד 24:00

4.10.15   –  ראשון          סגור ? מרוץ אופניים

 

5.10.15   –  שני              9:00-16:00 

מומלץ

כתבה : שרית יוכפז עורכת החיים הטובים צרכנות וסטייל.

תגובות (0)
הוסף תגובה