בגלל ולא רק שהחבר'ה שלי כבר גדלו והם בוגרים עצמאיים, אנו מקפידים יותר ויותר על ארוחות ערב משותפות גם באמצע השבוע. על שבת בצהריים אין מה לדבר. מתכנסים יחד עד שעות הערב, סוגרים שבוע ופותחים חדש.
אם תשאלו אותי ארוחת הערב היא הארוחה הכי טעימה. אני אוהבת להכין פשטידות קלילות, סלטים טריים, חביתות או אומלטים, פסטות,טחינה, אבוקדו, רביולי או פיצות. בכל ארוחה אני מגוונת. אוהבת אתשלבי ההכנה ויותר מכל אוהבת את היחד שלנו.
השבוע קבלתי את סלטי "טעם הטבע" ורביולי גבינות של שטראוס להתנסות . אין זו פעם ראשונה שאני משתמשת בסלטי "טעם הטבע". הירקות הטריים מגיעים מחבל הבשור – כשהם שטופים נקיים ומוכנים לאכילה. הטריות היא מילת המפתח.
החלטתי להכין שלל סלטים ולהגיל את הרביולי ברוטב פיצה הכי טעים שיש והכי פשוט לדעתי. ערכתי שולחן צלצלתי לכולם וקבענו את שעת האפס שלנו ל 20:00
ב 19:00 ולא קודם נכנסתי למטבח: קצצתי, ארגנתי, חיממתי, תיבלתי וגם פתחתי שקיות "טעם הטבע" של שטראוס והעברתי לקערה. את הניוקי בשלתי דקה שלמה במיים רוטחים וערבבתי עם הרוטב. החבר'ה שלי עמדו בזמנים.
רביולי גבינות ברוטב פיצה ופרמזן
סלט המושבה-"טעם הטבע"
בדרך לסלט אבוקדו
פלפלים קלויים לבקשת החתן
טחינה גולמית
לקראת 20:00 השולחן היה ערוך ומושלם. הכנתי כד גדול של תה והתיישבנו לערב משפחתי נהדר ונפרדנו עם טעם של עוד…
למבחר מתכונים נפלאים הכנסו לכאן בתאבון.
ריקי ברוך-בחירות נכונות. בלוגרית