פתרונות וחדשנות קולינארית לשוק המקצועי -FOOD EXPO 2016

 

 


הם גדשו את אולם התצוגה מתרגשים מהמפגש והמראות פגשו לראשונה. היו שם רביב ברוקמאייר מנכ"ל מגה,

חגית אדלר מנכלית אוסם נסטלה פרופשיונל, דודי כהן מנכל חטיבת נעמן, רוני ארביב סמנכל השיווק של מעדני מיקי , משה בראל בעלי פסטה דלה קאזה והשפים צחי בוקששטר, מנה שטרום , חוסאם עבאס, אורן בקר, יאיר פיירברג וכוכבי התוכנית  "מאסטר שף " לדורותיה בניהם: סמדי בומבה, מסרט וולדמיכאל, עמנואל רוזנצוייג, אביבה פיבקו, רון סוריאנו , אייל גרש , רחלי קדוש מיכל אפשטיין וכן פותנה גאבר ואחרים 

FOOD EXPO 2016 שאורגן והופק ביוזמתם של חברות Chef's Club Israel   שהוקמה על ידי השף חי שוורץ ואיש העסקים שחר שאטי וחברת "נעמן", קיבץ מאות שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, טבחים, מנהלי רכש, מנהלי מזון ומשקאות, בעלי חברות קייטרינג וכמובן עיתונאיםאסם נסטלה, מעדני מיקי, יקבי בנימינה, חברת     רולקר, תמרה רטבים, נעמן פרופשיונל, השטרודל

מזרח ומערב,  CHEF WORKS  , לחם חם , אסם נסטלה פרופשיונל הציגה חידוש בקטגורית הביצים המפוסטרות עם מוצרי חברת צ'אם. בזמן שהביצים הפכו לחומר גלם בסיסי בכל מטבח, השימוש בביצים מפוסטרות במטבח המקצועי 

 

 

נמצאות במגמת  עלייה מתמשכת בשנים האחרונות, בעקבות שיפור ונוחות במטבח המקצועי לצד התייעלות ב-food costing (אין צורך לשבור או לקלף, אין פחת ועושים שימוש בכמות מדודה, אחסון בכל מקרר, אין סיכון לזיהום של חיידקי ליסטריה או סלמונלה ואין בעיית כשרות).

הביצים המפוסטרות של צ'אם מהוות בסיס למגוון שימושים במטבח המקצועי: חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות, מיונז, עוגות, קצפת, מוסים, רטבים, גלידות, ביצים קשות (מקולפות) וחביתות קפואות. כשרות בד"צ העדה החרדית ובעל"ז .

 


רשת 'נעמן', המובילה את עולם הבישול והאירוח חשפה פתרונות לעבודה מקצועית ונוחה בתחום הכלי האוכל, הבישול ואביזרים, החל מכלי אוכל מחוזקים, כלי בישול גדולים, סכינים ועוד מוצרים משלימים המיועדים לשוק המקצועי והמוסדי בלבד.

הכלים של נעמן מאופיינים באיכות, בעמידות ובחוזק של כלי מטבח מקצועיים, בין המותגים המובילים אותם מייצגת הרשת ניתן למצוא מותגי ענק אירופיים בינלאומיים המובילים בעולם בתחום כלי המטבח והבישול: מותג MONETAמחבתות וסירים ומותג SITRAM ?סירי לחץ יוקרתיים ואיכותיים המיוצרים במפעל בצרפת שהוקם ב-1960 ,BORCAM  תבניות זכוכית עמידה (תורכיה) , Felli , KOMAX, BIOKIPS  ועוד..

 

בתערוכת FOOD EXPO 2016   הציגה 'נעמן', בין היתר את LUBIANA  , מותג כלי פורצלן מוביל (פולין), עם מפעל שהוקם ב-1969 ומייצר בשיטות חדשניות לצד מסורתיות כלי פורצלן, כלי אוכל, הגשה, כוסות ועוד. עמידים וחזקים באיכותם. המותג משווק ברשתTASCO    העולמית ולעוד כ-40 מדינות ברחבי העולם.



 


 

 

תמרה רטבים- השיקה מוצר חדשני בשוק הישראלי, מוצר טבעוני, ללא לקטוז וללא טעמי לוואי. רוטב אלפרדו פרווה הבנוי כרוטב שמנתי במרקם סמיך אשר נותן ללקוח מגוון אפשרויות של עבודה בין אם שימוש ישיר או כחומר גלם לעיבוי, הסמכה, הקרמה ועוד. המוצר מגיע בגלון של 4 ליטר, דורש קירור ומומלץ לנער לפני השימוש. יתרונות המוצר: הסמכה, רביכה, הקרמה, טבעוני, פרווה, ללא גלוטן ( אך מיוצר בסביבה גלוטנית ), ללא לקטוז, עמיד בחום, עמיד בקור, לא מתפרק בחמום גבוה והכי חשוב ? מוכן לעבודה כמו שהוא.

 

 


 

 

 

הרוטב ממלא צורך של תחליף לשמנת פרווה ומהווה פריצת דרך בתחום של התחליפי שמנת.

חברת וורולקר המתמחה במתן ייעוץ ופתרונות לתנורים, מדיחי כלים, מקררים, צ'יפסרים, תנורי פיצות, קוצצים ועוד חשפה את ה- GRILLVAPOR  מתוצרת ARRIS  איטליה. מדובר במערכת יוצאת דופן לצליית מזון מלמעלה ומלמטה , בו זמנית,  עם אופציה בלעדית לחיבור דוקרן טמפרטורה. ניתן לבשל בה בשר, דגים, ירקות וגבינות, בבישול בריא וטבעי, במחצית מן הזמן שנדרש .

 

יקבי בנימינה- חשפו  2 יינות חדשים בנימינה רזרב קברנה סוביניון- יין אדום יבש, מדובר בזן אציל היוצר את אחד היינות האיכותיים של היקב. ענבי היין נבצרו בכרמים הנטועים בשני אזורים סמוכים: הגליל העליון, על מצע של קרקע בזלתית מאווררת ואדמת טרה רוסה על גיר קשה; ורמת הגולן, על אדמה בזלתית עמוקה ומנוקזת. שני אזורים אלה מצטיינים באקלים קריר, בהפרשי טמפרטורות חדים בין יום ללילה וברמת לחות נמוכה. תנאים אלו מאפשרים הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של רכיבי צבע הענב וחומרי הארומה והטעם והיין השני בנימינה רזרב סמיון 2014 שענבי היין נבצרו מרמת סירין ? גליל תחתון ומהגלבוע .

 


שף וורקס ? חברת שף וורקס נוסדה בשנת 1962 ופועלת כיום ב- 64  מדינות ברחבי העולם. החברה מתמחה בייצור ביגוד קולינרי באיכות גבוהה מהטובים בעולם. בין פריטי הקולקציה החדשה שהושקו ביריד היו ג'קטים  הנעשים בשיטה החדשה , הנקראים בדים קלים אשר שף וורקס החברה היחידה בעולם שמייצרת אותם והבד הינו פטנט רשום של החברה וכן סינרים מקצועיים, מכנסי שף, ג'קטי שף בשלל בדים וצבעים ועוד.

 

חברת "מעדני מיקי"- יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים המובילה בישראל, השיקה מגוון סלטי טחינה וחומוס זוכי מבחן הטעימה הארצי ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים הכוללים "רוסט טונה מעושן" ו"רוסט סלמון מעושן" ? מעדני דגים דמוי פסטרמה, אניני טעם ומשובחים.

 

 

 

מזרח ומערב ? החברה המובילה בישראל המתמחה ביבוא, שיווק מכירה והפצה של אוכל וחומרי גלם אסיאתי ומוצרי גורמה לשוק המקצועי והקמעונאי, השיקה מגוון רטבים מארצות המזרח והמערב בהם: מקלוני אורז ללא גלוטן, קרם קוקוס ועוד.

 שטרודל ועוד- השיקו שלל קינוחי פרווה לשוק המוסדי לצד מגוון של שטרודלים עם מילויים שונים כגון תפוחים, פרג וגבינה.

 

 

 

 

חברת לחמא – שהחלה את פעילותה לפני כ-17 שנים כחברה משפחתית קטנה המייצרת מגוון של מוצרי מאפה. הקימה מפעל לחם לפני מספר שנים בעקבות הצורך לספק לשפים מקצועיים מוצרי לחם איכותיים המצריכים רענון אפייה קל ומהיר במקום. המפעל מבוסס על שיטות עבודה מסורתיות, ידע מקצועי ייחודי, וחומרי גלם מעולים. בלחמים שלנו אנו מקפידים להשתמש רק ברכיבים טבעיים, ללא תוספות של שמן/סוכר/חומרי טעם צבע ו/או ריח, משפרי אפייה, מונעי עובש ומאריכי חיים למינם, תוך שימוש במחמצת טבעית (תסיסה טבעית של קמח ומים) המטופחת אצלנו מיום הקמתו של המפעל.

כיום לחמא מייצרת מעל ל-150 סוגים שונים של לחמים ומוצרי מאפה המותאמים למסעדות, בתי קפה, קייטרינג, בתי-מלון, בתי מאפה ומאפיות – ומגיעים לכ-450 נקודות קצה בפריסה ארצית.

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות-בלוגרית 


תגובות (0)
הוסף תגובה