רולדות במילוי קונפיטורת דובדבנים ואגוזי מלך

 

איך שלא נתבונן על חג חנוכה הוא תמיד יהיה החג הכי מתוק שיש לו בלוח השנה. הסופגניות עם הריבה ועם ציפויי השוקולד והקרמים השונים יחממו לנו את הבטן והלב וטוב שרק לשמונה ימים בשנה.

את קופון ההתנסות של מוצרי מותג הרשת שופרסל בחרו לייחד הפעם למתוק שבלב ובבטן. חמישה מוצרים שאני ממליצה לצרוך במינון הנכון ולשלב אותם עם סופגניות, עוגות, ממרחים שונים ובמיני מתכונים.

 

 

החלווה המסולסלת "נחטפה" ראשונה. הבן שלי הודיע רשמית שהוא לא מתחלק עם אף אחד ומעביר את זה ישירות לחדרו בקומה השניה. למחרת כשמהר בדרכו החוצה עוד הספקתי לשאול על טעמה והוא שרבב תוך מעופו:"נפלא, שלא תקחי לי אותה מהחדר… בבקשה" …

ואני, מה יכולתי לעשות? התגנבתי בשקט לקחתי ביס וברחתי החוצה במנוסה. הבן שלי צדק! המסולסלת של שופרסל נהדרת. טעמה נפלא.  

 

 

הקונפיטורות של אמא שלי הן זכרון ילדות. עד היום היא רוקחת מיני קונפיטורות ומחלקת לכולנו תמיד. בשופרסל השכילו לעשות כי לא לכולם יש את המתוקים האלו של אמא שלי, ולכן הוסיפו למותג הבית של שופרסל את קונפיטורת הדובדבנים המעולה. אני בחרתי לאפות רולדות מבצק פריך במילוי קונפיטורת דובדבנים ואגוזים. במהירות שהכל חוסל הבנתי שיצא מאד טעים. 

 

 

 

 

לבצק:

3.5 כוסות קמח תופח

 2 ביצים

200 גרם חמאה רכה

חצי כוס סוכר

גרידת לימון

2 שקיות סוכר וניל

ללוש לבצק חלק, לעטוף בנילון נצמד ולהכניס ללילה למקרר.

 

 

 

למילוי:

קונפיטורת דובדבנים מבית שופרסל ואגוזי מלך שבורים.

ההכנה:

לחלק את הבצק לארבעה חלקים לרדד כל רבע לעלה למרוח ריבה לפזר אגוזי מלך ולגלגל

לסמן על גבי הרולדות פפסים או לחתוך מעט כדי שיקל לחלק למנות לאחר האפיה

לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות עד הזהבה. 

 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

ריקי ברוך-בחירות נכונות, בלוגרית

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה