שני ספרים חדשים בטרילוגיית "להתחיל מחדש"

 

 

הוצאת ספר לכל מציגה שני ספרים חדשים של הסופרת טרי טרי, שמצטרפים לספרה הראשון של הטרילוגיה "להתחיל מחדש", אשר זכתה בפרסים רבים בעולם. הספר השני ? "הדרך אל עצמי" ממשיך את הדרמה המותחת שהחלה בספר הראשון כשזיכרונה של קיילה נמחק, אישיותה התרוקנה, עברה אבד לבלי שוב והיא עוברת איתחול מחדש, במסגרתו מעניקה לה הממשלה הזדמנות שנייה להתנהג בהתאם לכללים שלה.



בספר "להתחיל מחדש" נחשפת קיילה לסודות אפלים מעברה שמסרבים להימחק והיא לכודה בין הדיכוי מבחוץ למאבק הפנימי לחירות. עולמה החדש מלא בסודות ושקרים ודמות מעברה מאלצת אותה לבחור בדרכה שלה.

הספר השלישי והאחרון בטרילוגיה – "אל קו ההתחלה" ? בו מתגלים הסודות העמוקים והמרעישים ביותר עם השלמת טרילוגיית "להתחיל מחדש"תרגום: בן ציון הרמן.


 


"הדרך אל עצמי" 

ומתוך האתר: אחרי מה שעשיתי אתמול הייתי אמורה עכשיו להיות מתה ממכת חשמל קטלנית מן השבב שהושתל במוחי". מחיר לצרכן: 88 ? באתר המחיר: 61.6 ? 

 

"אל קו ההתחלה" 

ומתוך האתר:קיילה עברה תהליך אתחול: מוחה נמחק עד היסוד על ידי ממשלת הסקדרים הרודנית. כשזיכרונות אסורים מעבר אלים מתחילים לצוף על פני השטח, הם מביאים ע?מם ספקות: האם היא יכולה לתת אמון באנשים שפיתחה כלפיהם זיקה של אהבה, כמו למשל בן?

בעזרת ידידים מארגון חן קיילה יורדת למחתרת על מנת להתחקות אחר עברה ולחמוק מן השלטונות המבקשים את מותה. אבל האמת שקיילה מבקשת נואשות מזעזעת יותר מכפי שהייתה יכולה לשער בנפשה. מחיר לצרכן: 64 ? המחיר באתר: 57.6 ?    

 

 

להשיג בחנויות הספרים המובחרות ובאתר

 

 

 

 

ריקי ברוך-בחירות נכונות. בלוגרית 


תגובות (0)
הוסף תגובה