כבר שמעתי אינספור פעמים שאין כמו פסטה טרייה ואין כמו פסטה תוצרת בית אבל אחרי שהתנסיתי בה ובתהליך המייגע (מבחינתי) שבתי וחיפשתי את הטובה מבין הפסטות (פסטה קפואה טרייה) שמציע השוק. והבחירה לא אחרה לבוא.
הם משווקים ב60 מדינות בעולם ועכשיו גם בישראל- חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, המייבאת ומשווקת מוצרי מזון מהמותגים המובילים בעולם, משיקה בימים אלו בישראל פסטה פרימיום ייחודית קפואה טרייה, של המותג האיטלקי סורג'יטל (Surgital) המתהדר ב 700 מוצרים, בעל המורשת והמסורת הקולינארית הידועה, בעולמות הפסטה הטרייה הינה הבחירה המועדפת של השפים המובילים באיטליה.
המותג סורג'יטל ידוע כיצרן הפסטה הטרייה קפואה המוביל באיטליה ובעולם בתחומו ומציע מגוון פסטות בצורות, גדלים וחיתוכים שונים. לדברי עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם: "קהל היעד לשיווק פסטות סורג'יטל בישראל, כולל בתוכו לקוחות מוסדיים כמו: מסעדות, בתי קפה ועוד, לקוחות פרטיים כמו: מעדניות מובחרות והצרכן הסופי, המעריך מוצרי מזון איכותיים ומיוחדים, ממותגים בינלאומיים מובילים בתחומם".
מוצרי הפסטה הטריה-הקפואה של סורג'יטל, עושים שימוש בטכנולוגיית הקפאה עמוקה, להקפאת המוצרים, נעילת הטעמים, שמירה על הערכים התזונתיים ושימור הטריות כל מרכיב בפסטה מוקפא באופן אינדיבידואלי ובכך מפשט את ההכנה, כאשר מוציאים את הפסטה מהמקפיא.
למה דווקא פסטת SURGITAL?
כי במשפחה שכולם עובדים ולא תמיד יש את הזמן לעמוד במטבח, פסטת סורג'יטל מאפשרת לנו קלות ונוחות שימוש (Ready to Cook ) מוציאים את המוצר מהמקפיא, מבשלים מספר דק' והמוצר מוכן לאכילה.
חיי המדף ארוכים לעומת פסטות מצוננות בהן התוקף כ-3 שבועות בלבד. הקפאת המוצר בטכנולוגיה ייחודית (IQF (frozen individual quantity מקפיאה את המוצר באופן בדיד ומאפשרת לצרכן שימוש בבדידים בהתאם לדרוש ללא צורך בהפשרה של כל המוצר. והיא שמאפשרת לצרכנים ליהנות מהמוצר וטעמו המשובח לטווח ארוך עד 18 חודשים, מה גם שלמוצר יתרון יחסי על פני חבריו בשוק. בצק הפסטה עשוי ממרכיבים איכותיים ביותר-קמח, וביצים, כולל שימוש ברכיבים איכותיים ומוקפדים למגוון המילואים.
המוצרים מבית סורג'יטל ישווקו תחת ארבעה תתי מותגים:
רביולי, לזניה וניוקי בטעמים ובמילואים מגוונים וייחודיים שאהובים על הצרכנים הישראלים. כמו: לזניה ירקות, לזניה פטריות, קנלוני ריקוטה ותרד, ניוקי תפוחי אדמה, עלי פסטה קפואים, רביולי גבינות ועשבי תיבול ועוד.
כולנו אוהבים כאן פסטה אבל הבן שלי אוהב אפילו הרבה יותר. אתמול ב 21:00 שכבר חשבתי שסיימתי את כל המטלות והייתי בדרך למקלחת הוא צלצל שהוא יוצא מהעבודה ויגיע תוך מחצית השעה – "אמא, אני יודע שכבר מאוחר, אבל בא לך להכין לי פסטה? אני מגיע עוד חצי שעה". ואני בלי להסס הוצאתי מהמקפיא את הפסטה של סורג'יטל הכנתי רוטב עגבניות עם בזיליקום טרי וחלטתי את הפסטה במים רותחים. השפים נוהגים לומר "שהרוטב הוא זה שתמיד מחכה לפסטה ולא ההפך". אמש ברגע שהבן שלי נכנס הביתה, חברתי בין הפסטה לרוטב, הגשתי לשולחן וציפיתי למחמאות שלא אחרו לבוא.
למבחר רחב של מתכונים בהמלצת סורג'יטל הכנסו לכאן
הצטרפו לדף הפייסבוק של סורג'יטל
ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית