לארוחת ערב ששי התווסף היום תוסף בריא, ורדרד ונהדר, גם בריא וגם יפה, כשבדרך כלל מלווה אותנו למנה ראשונה מנת דג מעניינת ועסיסית. הפעם הלכנו על הפורל. יצא נהדר וכולם היו מרוצים.
איך עשינו?
הקפצנו את הדג במחבת חם מאוד בשמן זית.
הרוטב להכין בנפרד- פרוסות בטטות דקות , סחוג, פטרזוליה קצוצה דק, מלח ומעל טחינה גלמית שעורבבה קלות עם מעט מים.
לאחר מכן להניח את הדגים שטוגנו קלות על הרוטב. 10 דקות באש בינונית.
בתיאבון ושבת שלום.
חדש בישראל: סטייק פורל ים נורבגי
מוצר השנה של "בלדי" החוגגת בימים אלו 100 שנים להיווסדה
הנו פורל ים נורבגי אמיתי באיכות מעולה ועשיר באומגה 3
חברת "בלדי" המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים משיקה בימים אלו מוצר חדש שמגיע למקררי רשתות השיווק: סטייק פורל-ים נורבגי, הנבחר כמוצר השנה של חברת "בלדי" אשר חוגגת בימים אלו 100 שנה להיווסדה.
פורל-ים נורבגי הנו דג ממשפחת הסלמון אשר מגיע היישר מהפיורדים הידועים של נורבגיה, צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות לתכולת השומן הבריא. הדג עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, אשר מיוחסות להן השפעות בריאותיות חיוביות. בנוסף: 100% דג!, לא מעובד!, ללא כימיקלים!, ללא תוספת מים!.
ישנו קונצנזוס ציבורי לגבי הערך הבריאותי הגבוה שבאכילת דגים. מחקרים אחרונים בתחום הוכיחו קשר בין צריכת דגים ובין ירידה באחוזי הסיכון למחלות לב, שבץ ואלצהיימר. כיום פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי. בקרוב יושק המוצר השני בסדרת מוצר השנה ? "פילה פורל ים נורבגי מנות".
משקל אריזה של סטייק פורל-ים נורבגי נע בין 800 גרם ל- 1.2 ק"ג.
מחיר מומלץ לצרכן של סטייק פורל-ים של חברת "בלדי" נע בין 44.90 ? לבין 49.90 ? לק"ג.
ניתן להשיגו ברשתות השיווק הבאות: מחסני השוק, סופר ספיר, ויקטורי, סופר ברקת, רשת קו-אופ שופ, מגה, יוחננוף, מחסני להב, פרש מרקט ורמי לוי.
הדג כשר בהשגחת בד"צ חוג חת"ם סופר ובד"צ בני ציון ירושלים
על הדגים הקפואים של בלדי :
שוק הדגים הקפואים מגלגל על-פי הערכות כמיליארד שקל בשנה בישראל וזאת בעקבות העובדה כי צריכת הדגים בישראל נמצאת בשנים האחרונות בעלייה. המטרה של חברת בלדי במהלך הנה להעמיק את נוכחותה בשוק הדגים הקפוא על יד כך שתציב תחרות למותגי דגים קפואים אחרים המיובאים ממדינות שונות בעולם.
דגים הם מוצר מזון רגיש ביותר ועל כן בבלדי עושים הכל על מנת להביא לקהל הצרכנים את הדגים הטובים והאיכותיים בעולם. חברת בלדי הוותיקה שהחלה את פעילותה בישראל בשנת 1916 וכיום חוגגת 100 שנה להיווסדה, שמה דגש על ייבוא דגים קפואים מהחברות בעלות המפעלים המתקדמים ביותר בעולם תוך שמירה על טריות ואיכות המקסימלית.