אוליביה עם רוטב חריף לשקשוקה ומתכון של משפחת ארז

בוקר אור , חודש אדר שמייח ויום משפחה נהדר לכולנו.

 

 

 

 

 

 

 

אם כבר במשפחה עסקינן, אזיי מה שמחבר המון בין חברי משפחת ארז מלבד הצחוקים, הביטויים השגורים בפינו ושמורים רק למשפחה, הזכרונות והמפגשים- זה אוכל. אוכל מנחם, אוכל טעים, אוכל של בית, אוכל של סבתות ומסורת של מאכלים שמכינים אצלנו והרבה הרבה אפייה וריחות משגעים של בית. ועיקר העיקרים מאכל שאני לא יכולה לדלג, לפספס ולא לעשות. אין מצב שלא תהיה בבוצריים של ששי קבוע כל יום ששי- שקשוקה ואני מודה ומתוודה כאן קבל עם ועדה- שלפעמים אין לי כוח ואין לי חשק להכין את השקשוקה וזה נדוש, וזה קשה לי עם ריסוק העגבניות, אבל אני מכינה למען הילדים ושלום המשפחה 🙂 כי הם כל כך אוהבים ורגילים.

קיבלתי מאוליביה הנהדרים כמה רטבים לשקשוקה וגם חריף אחד ועד כמה זה נהדר קל, פרקטי וטעים אתן/ם תצטרכו לבדוק בעצמכן/ם ולנסות ולא תאמינו עד כמה זה חוסך את כל הטרחה הזו של ריסוק העגבניות והעבודה הקשה. רק טיגנתי שום ככה 2-3 שיניים לפי הטעם והוספתי את רוטב השקשוקה החריף של אוליביה , למען השקט הוספתי קורטוב של חוויג' למרק שאני רגילה להוסיף והנצמדים רגילים לאכול – גם החצי! קצת בישול ואז שפכתי 4 ביצים לכל התערובת היפה, המבעבעת והאדומה הזו. 

מחבת לוהטת של שקשוקה אמרנו, קיבלנו. מי שלא אוהב חריף יש גם רוטב של אוליביה לשקשוקה לא חריף!

 

אנחנו אוהבים חריף. בכל זאת חצי תימנים, חצי עירקים בבית משפחת ארז.

 

מצרפת תמונות להנאתכן/ם. נסו ותודו לי!

 

 

 

 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה