"האחיות המוצלחות שלי" קומדיה חדשה ב- yes בבימויו של גורי אלפי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בוקר נפלא ויותר מכל בוקר אחר כי אמש הוזמנתי להקרנת בכורה של שני פרקים מסדרת מקור חדשה מבית Yes האהובה עליי- "האחיות המוצלחות שלי"- לא הפסקתי לצחוק שזה מדהים, שני פרקים ברצף ולא הפסקתי להתמוגג לרגע. מלבד זה שהסדרה מצחיקה עד דמעות, הכל שנון, משוחק היטב ולפעמים מצאתי את עצמי מזדהה עם כל מיני סיטואציות וכל אחת שיש לה אחיות בוודאי גם היא תרגיש כך.

אהבתי מאוד את הפתיחה של הפרק הראשון- עת יש את הסצנה הזו- ההורים של 3 האחיות נמצאים על יכטה ומנופפים לשלום לבנותיהם, הם יוצאים להפלגה בת שנה לאחר שמכרו את הדירה, יותר נכון התפטרו מהדירה שהייתה להם ומפליגים אליי חופש… האחיות נשארות מאחור- כאן בארץ .קטע עצוב מצחיק ואיזה גאוני היה לחשוב על זה ושאפו לתסריטאיות הנהדרות – נועה ארנברג וגלית חוגי.. וקצת ריחמתי על הדמויות, בעיקר על החיילת השקטה.

שלוש הגיבורות- שהן האחיות המהממות; נלי תגר, דנה סמו וטס השילוני משחקות משחק משכנע ביותר, משחק מקצועי ומשכנע ביותר. גם כל השחקנים האחרים פשוט אלופים והיה כיף לצפות ולצחוק ולו לשעה קלה. אין לי ספק ש yes הכניסה עוד סדרת דגל מוצלחת ביותר כהרגלה בקודש ואני אימצתי את הסדרה הזו ואמליץ גם לכל בני המשפחה האחרים להתענג איתה, לחברות, לבני המשפחה המורחבת. שבו לצפות בסדרה הנהדרת מבית מדרשו של גורי האלפי שכאן הוא על תקן בימאי מוצלח ביותר ולא בכובעו המצוי יותר כשחקן וקומיקאי.

מחכה כבר שיתחיל… והספירה לאחור החלה והכי מרגיש לי מזליסטית שלא מספיק לעבור הרבה זמן בין סדרת מקור אחת מוצלחת שמסתיימת ועד שמתחילה אחת אחרת משובחת. תמיד האחת הבאה בתור היא איכשהו עוד יותר איכותית בתובנות שלה. 

שוב כל הכבוד לחברת yes אני מצדיעה על החומרים הטובים שהינכם עובדים עימם ואם היה ועדיין יש מישהו שיש לו ספק, זו החברה לראות בה סרטים מחומר מעולה. ממליצה ממליצה!!!   האחיות המוצלחות שלי קומדיה חדשה בבימויו של גורי אלפי. בכיכובן של נלי תגר, דנה סמו, גילי סער, טס השילוני ועוד.

בקרוב יחלו ליהוקים לקומדיה חדשה- "האחיות המוצלחות שלי".

הקומדיה עוסקת בשלוש אחיות לא מוצלחות במיוחד שלא מתקדמות לשום מקום בחיים. בזמן שההורים המאוהבים והאגואיסטים שלהן מנצלים את הפנסיה ויוצאים למסע מסביב לעולם, הן מנסות לתפקד כמשפחה אבל בעצם עסוקות כל אחת בעצמה ובכישלונות שלה.  זו סדרה על אחיות שמדברות הרבה (בעיקר בנייד..) שמתעכבות על שטויות, שנבוכות מהעולם ולא מצליחות להתנהג כמו נשים בוגרות ואחראיות. הן דואגות אחת לשנייה אבל בעצם חושבות רק על עצמן. הן משקרות בלי הפסקה, אפשר לחשוב בקלות שהן לוזריות. אבל האמת היא שהן פשוט מהממות.

את הסדרה יביים גורי אלפי, יוצרות הסדרה הן נועה ארנברג וגלית חוגי, תסריטאיות, בוגרות בית הספר סם שפיגל, ירושלים.

גלית חוגי –  סטנדאפיסטית, יוזמת ומפיקת ערב הסטנדאפ "המזרחי החדש בתחת שלי". נועה ארנברג – יוצרת סדרת האינטרנט שהפכה לקאלט בקרב אימהות "סוזי האחות מטיפת חלב".

שחקנים נוספים אשר משתתפים בסדרה הם: תיקי דיין, איתן דר, יגאל נאור, קרוליין לנגפוד, גל תורן, עינת שרוף וכן ירון לונדון.

 

הפקה: טדי הפקות

הסדרה תשודר במהלך 2015.

 

 

 

 

זו אני המעריצה של יס

 

 

 


 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה