חשבתם פעם על כך שיש לנו יכולת לחנך את הדור הבא כדי להעצים השיגים? – I WILL
מותג הספורט המוביל UNDER ARMOUR המציע ביגוד והנעלה לכל ענפי הספורט, משיק ביגוד בטכנולוגיית UA COOLSWITCH את קולקציית נעלי הכדורסל והביגוד של סטפן קארי שחקן הכדורסל של ה NBA ואת קולקציית נעלי ריצה לנשים וגברים בטכנולוגיית CHARED CUSHIONING כמו כן משיק מותג הספורט קולקציית ביגוד המיוצרת בטכנולוגיה חדשה וייחודית- UA COOLSWITCH .
נלהבת כמו ילד בחנות צעצועים כך גם אני הרגשתי השבוע כשנכנסתי לחנות GET PRO היבואנית הבלעדית של מותג ספורט UNDER ARMOUR בקרית המלאכה בתל אביב. לא ידעתי מה לבחור ובעיקר רציתי מהכל…
לקראת קיץ 2016 וממש בימים אלו משיק מותג הספורט הבנלאומי UNDER ARMOUR , מקום שני בעולם במכירות, מוצרי הלבשה והנעלה לקהל יעד רחב שעל הקשת שבין ספורטאים מקצוענים ועד לחובבי ספורט השומרים על שגרת אימונים כחלק מאורח חיים בריא. הקולקציה כוללת ביגוד והנעלה לילדים ולקטנטנים.
נעלי הריצה של UNDER ARMOUR המיוצרות בטכנולוגיית SPEEDFORM , הן נעליים קלות, נוחות ובעלות מבנה אנטומי, עם עיצוב תבנית מיוחדת לאצבעות הרגל. הבדים הם דקים ונושמים. בנוסף לטכנולוגיה משלבות הנעלים טכנולוגיה של החזרת האנרגיה לרצים CHARED CUSHIONING הנעל מצוידת במערכת הגנה מפני זעזועים ומעניקה תמיכה המתאימה עצמה לכל רץ, כך שהוא יכול "להחזיר" לעצמו אנרגיה במהלך הריצה.
קולקציית הנעליים החדשה לקיץ 2016 מציעה 3 דגמים משופרים המצוידים בטכנולוגיה החדשנית:
GEMINI 2 נעל המיוצרת במפעל לייצור חזיות. להשגת מקסימום קלות וגמישות הבד, שהם אבני היסוד בחשיבה הטכנולוגית של הנעל.
APOLLO 2 הנעל אשר לרגלי. שניה בסדרת טכנולוגיית ארמור ונט (ARMOUR VENT ), האפשרת כניסת אויר מרבית במהלך הריצה באמצעות בד עמיד, נמתח ומנדף זיעה במהירות.
FORTIS VENT היא נעל המיועדת לריצה חזקה המתמקדת בבניית השריר תוך כדי ריצה. הנעל בעלת תמיכה מיוחדת לעקב הרגל.
עוד משיק המותג UNDER ARMOUR לראשונה בישראל את נעלי הכדורסל שיוצרו בשיתוף עם השחקן סטפן קארי MVP של ליגת ה NBA . הנעל עוצבה בהשראת סיפור חייו של קארי, מהיותו שחקן אנונימי ועד הפיכתו לאחד השחקנים המוערכים ביותר בליגת ה NBA . הנעל מיוצרת בטכנולוגיות חדישות המעניקות לקארי את היתרונות הדרושים לו במהלך המשחק: מערכת ריפוד חדשה הסופגת וממירה אנרגיה לצעד עוצמתי יותר. וטכנולוגייה המאפשרת לפזר בהתאמה מדוייקת את התמיכה בכף הרגל בעזרת סולייה עשויה בקצף EVA החיונית להתאמה אנטומית לרגל.
נעל The Curry 2 בעלת עקב המעוצב בצורה המעניקה תמיכה מלאה השומרת על כף הרגל נעולה במקום וכן סוליה חיצונית המספקת שליטה מלאה ומרופדת ברשת המגבירה את תחושת האיוורור.
מחירה: 799 ? ניתן להשיג במידות במידות 41- 51 ב- 3 צבעים: אפור לבן ושחור. להשיג ברשת חנויות GET PRO ובחנויות ספורט מובילות ברחבי הארץ. כמו כן הגיעה קולקציה של השחקן הכוללת חולצות, גופיות, מכנסיים למבוגרים ילדים .
מה שהלהיב אותי בהשקת השבוע היו בעיקר חלקו של הביגוד. (איך לא??? ) UNDER ARMOUR משיק בעולם ובישראל קולקציית ביגוד המיוצרת בטכנולוגיה חדשה וייחודית- UA COOLSWITCH .
UA COOLSWITCH היא טכנולוגיית קירור גוף חדישה העוזרת למתאמן לקרר את גופו, בזמן פעילות גופנית. פריטי הביגוד של UA המיוצרים בטכנולוגיה זו מרחיקים אנרגיה חמה מהגוף ומעניקים תחושה של קירור ראשונית. כשהמתעמל מתחיל להזיע, עוזרת טכנולוגיית הבגד לגוף להפעיל את מנגנון הקירור העצמי. מה שעושה את הביגוד בטכנולוגיית ה COOLSWITCH לבעלי ערך מוסף למתאמן.
כל הפריטים בקולקצייה משלבים את ה- DNA של המותג, הנשען על המסר כי כל מוצר של UNDER ARMOUR מיוצר מתוך מחשבה על המתאמן, נוחות האימון ושיפור הביצועים. כל הפריטים המוצעים בקולקציית קיץ 2016 מיוצרים על פי קטגוריות וטכנולוגיות בלעדיות שפותחו עבור המותג.
I WILL WHAT I WANT
את כל הפריטים ניתן להשיג ברשת חנויות GET PRO
ברחבי הארץ ובחנויות ספורט נבחרות. הכנסו לדף הפייסבוק
ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית