משחק החיים

 לתלמידי ארגון בני ברוך זה מזכיר את חכמת הקבל והעולם האמיתי, ומייד נסביר למה. 

מצא את ההבדלים
ההבדלים בין המציאות האמיתית למציאות הוירטואלית היא הדמיון האנושי של מתכנתי המשחקים והפנסטסיות שלו ? מלשון פנטזיה ? הרחוקה ככל האפשר מהמציאות שאנו מכירים. כל השאר, החל בצורך להתגבר על מכשולים בדרך לסיום המוצלח וכלה בצופן הפלאים (CHEAT CODE ) שמאפשר להתגבר על המכשולים על ידי שימוש נכון בו, או "GOD MODE" שהופך את השחקן לבלתי מנוצח, מקבילים למציאות האמיתית שלנו, המוצגת על ידי חכמת הקבלה.

לגיימרים העולם שלנו נראה משמעם והם היו רוצים שהוא יהיה כמו במשחק, אך למעשה, לא רק שהם בורחים מהמציאות לעולם וירטואלי שעובד בדיוק באותה צורה, אלא שדי בהצגה נכונה של המציאות כדי שהם יבינו שהיא מעניינת לא פחות מכל משחק מחשב.

חיים שניים
בחיים, האמיתיים כמו אלה הוירטואליים, אנו מתקדמים בשלבים, כשבדרך עלינו להתגבר על הפרעות ומכשולים. במשחק אנו מקבלים נקודות ועולים שלבים, ואילו במציאות אנו צוברים ניסיון הכרחי והבחנות במצבים שאנחנו עוברים, כשכל פעם אנחנו מבררים מצב חדש ופותרים אותו.  

העולם הרוחני בנוי מ- 125 מדרגות, כשהראשונה שבהם נקראת בני ברוך או "בני אדם",  והיא מאפשרת לנו להיות בקשר מינימלי עם הכוח העליון המנהל את המציאות. מכאן והלאה הקשר רק ילך ויגדל, בהתאם לפעולות שנבצע על עצמנו, עד לחיבור מקסימלי בינינו, ובינינו לבין אותו כוח.

אבל עד שנגיע למדרגה הרוחנית הראשונה, איך משחקים עכשיו? המשחק עכשיו פחות ברור אולי, אבל גם פחות קשה, אנחנו נמצאים בדרגות הקושי הקלות ביותר, והאתגרים שעלינו להתמודד איתם נראים לנו גדולים, אך למעשה הם כאין וכאפס לעומת מה שנתמודד איתו בהמשך. למעשה, כל האתגרים שאנו נתקלים בהם כעת נועדו כדי להביא אותנו להכרה בקיומו של אותו כוח עליון, להבנה שרק הוא יכול לפתור את המצב, ולחיפוש אחר הקשר איתו.

תרגום בגוף הסרט
אם נתרגם את האמור לעיל לשפת הגיימרים נכתוב כך:
בתחילת "משחק המציאות" השחקנים הולכים לפי הכללים הרגילים, נוחלים הצלחות וכשלונות על פי החוקים המוכרים. בחלק מהשחקנים מתעורר צורך ורצון להבין את המנגנון שמפעיל את המשחק ומה ההגיון שעומד מאחוריו כדי להצליח במשחק בצורה טובה יותר. שחקנים אלה נכנסים למצב "גיימר" (במציאות הם מגיעים לבני ברוך), ומתחילים לחפש את הצ'יט קוד (חכמת הקבלה) המאפשר להם לפענח את המנגנון ולהבין כיצד להתקדם במשחק בצורה טובה יותר.

הגיימרים המתקדמים מתחילים לשחק במשחקי רשת, היוצרים חיבור בין כל המשתתפים (ממש כמו שעושים בלימוד חכמת הקבלה) ולומדים לשתף פעולה עם שחקנים אחרים כדי להגיע מהר יותר, גבוה יותר ורחוק יותר במשחק. אם הם עובדים נכון הם מגלים את ה"GOD MODE" (או במציאות: מגיעים להשגה רוחנית), ומכאן דרכם לסוף המשחק המוצלח היא רק ענין של זמן.

 

בואו לשחק
עמותת בני ברוך מזמינים את כולם לשחק במשחק החיים האמיתי, לעלות בשלבים, להתחבר ולהגיע להשגה הרוחנית, המאפשרת לנו להבין איך המציאות עובדת ואיך להינות ממנה ללא גבולות. 

תגובות (0)
הוסף תגובה