מאפינס פטריות וגבינות

 

צהרים טובים

 

 

 

אמצע השבוע מה מכינים לאכול, לילדים ולנו כבר נמאס מהרוטינה והשגרה שזה אומר- קציצות, שניצלים,פסטה, מרקים, פירה וכו'.

החלטתי החלטה כבירה שהתבררה כמוצלחת ביותר.

הכנתי מאפינס עם גבינות ופטריות, לא הרבה זמן הכנה ויוצא טעים מאוד.

חומרים:

1 קופסת שימורים של פטריות חתוכות 

1 קופסת קוטג 3%

1 גביע שמנת חמוצה 9%

2 ביצים

1/2 כוס שמן

כוס וחצי קמח מלא

חצי כוס שיבולת שועל/קוואקר

1/2 שקית אבקת אפיה

1/2 קופסת גבינה צפתית מעודנת 5%

מלח ופלפל לפי הטעם

 

 

ואיך להכין?

לערבב את השמנת, ביצים, שמן, גבינה צפתית קוטג היטב. לאחר מכן להוסיף את התבלינים ואת הפטריות ללא המים..

להוסיף את הקמח,הקוואקר ואבקת האפיה.

ליצוק לתבנית מאפינס עם מנז'טים בשקעים ורצוי לשמן בתרסיס קודם כדי למנוע הידבקות.

 

בתיאבון

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה