פשטידת פטריות בגבינה צפתית ללא מלח.

המודעות שלנו לצריכת אוכל מופחת שומן, מופחת סוכר ומופחת מלח מלמדת על מגמה אמיתית שהשתלטה על שוק המזון כחלק מתהליך שעובר הציבור בדרך לאורך חיים בריא. הציבור לומד לצרוך מזון בריא והדרישה לו גוברת בהתאם.


היא הושקה זה מכבר וכבר הוכתרה בפרס מוצר השנה 2016 בטקס היוקרתי שהתקיים בחודש שחלף במוזיאון תל אביב. הגבינה הצפתית ללא המלח העשירה בסידן, דלת נתרן ודלה בכולסטרול ממחלבות גד.

 

לאורך חודשים שקדו במחלבות גד על פיתוח הצפתית ללא מלח,  במטרה להביא אל השוק מוצר חדש שיאפשר לגוון בתפריט יומי מאוזן. לגבינה יתרונות תזונתיים בולטים, היא עשירה בסידן, דלת נתרן ודלה בכולסטרול, ומספקת תשובה נפלאה, טעימה ובריאה לחובבי הגבינה, הזקוקים להגבלת מלח.

 



 

 

הגבינה מכילה 30 מ"ג נתרן בלבד ל- 100 גרם, בהשוואה לגבינות צפתיות אחרות המכילות 1000-700 מ"ג נתרן. כמות הנתרן בגבינה מזערית ואין בה בכדי להשפיע על כמות הנתרן היומית המומלצת למי שמוגבל במלח (2500 מ"ג נתרן ביום) כל  היתרונות הבריאותיים הללו, הולכים יד ביד עם טעם מצוין של גבינה המשתלבת נפלא בכל כריך, סלט, מאפה, פסטה ועוד.

 

 

 

הצפתית ללא מלח תורמת גם חלבון איכותי לתפריט בכמות יפה, ובכך מתאימה לשילוב בתפריט היומי של ילדים וספורטאים. אני בחרתי להוסיף אותה לפשטידות שאני מרבה להכין ובתוספת סלט ירקות גדול להגיש ארוחה מזינה ובריאה לכל מטרה. 

 


הפשטידה:
סלסילת פטריות קצוצות מושחמות עם טבעות בצל במחבט ומעט שמן זית.
לצנן להעביר לקערה ולהוסיף:
150 גרם גבינה צפתית ללא מלח מגוררת
2 ביצים
כף קמח תופח
מעט פלפל גרוס
ענף של בצל ירוקק קצוץ לטבעות קטנות
מעט מלח
לערבב הכל. לרסס בספרי שמן קנולה/זית תבנית אפיה חסינת חום ולאפות עד להזהבה. 

 


 

משקל: 200 גרם

מחיר מומלץ לצרכן: 14.60 ?

ניתן להשיג ברשתות השיווק 

 
תגובות (0)
הוסף תגובה