בוקר אור
רשת דלי קרים רשת הגלידריות האהובה עליי מצטרפת לטרנד הבריאותי ופוצחת עם שני טעמים חדשים טבעוניים ופרוזן יוגורט טבעוני המבוססים על חלב אורז.
ביקרנו בסניף שלנו בגבעתיים בו אנו מבקרים לפחות אחת לשבועיים ושירת אותנו בחיוך ובמקצועיות ארתור הנפלא שמכיר אותנו ואת הטעם שלנו בגלידות.
אכלתי מהפרלין ואגוזי הלוז על בסיס חלב האורז וזה מושלם, אין לי ספק שהרבה יתחברו לטעמים הללו.
בתי יעלי השתלטה על פרוזן יוגורט גדול תרתי משמע! ליוגורט על בסיס האורז הצטרפו הרבה גודיס כמו- תות שדה, קוקוס, בננה, חלבה ותמר- יצא נפלא וטעים טעים. מאוד אהבה, אני גם לקחתי ממנה לק או ביס איך שתקראו לזה ואהבתי .לא מורגש שזה טבעוני ואני ממליצה. נעים וטעים.
רשת דלי קרים המונה 30 גלידריות המפוזרות בארצנו,
משתפת פעולה עם העמותה ויגן פרנדלי ומשיקה פרוזן טבעוני
(העשוי מחלב אורז) וכן 2 טעמים נוספים (שוקולד מריר ופרלינים) -באותה המתכונת.
שרון בן בסט מבעלי הרשת : "אנחנו שמחים להרחיב את ההיצע שלנו ולתת אלטרנטיבה לקהלינו הטבעוני הגדול . האמת שאנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה וכנראה שזוהי סנונית ראשונה לטעמים נוספים"
עמרי פז, יו"ר עמותת ויגן פרנדלי: שמחנו לגלות שגם רשת הגלידריות הענקית "דלי קרים" עשתה מהלך מבורך לטובת הקהל הטבעוני ההולך וגדל והוסיפה אופציות טבעוניות רבות. בכך הרשת תורמת להגדלת ההיצע הטבעוני בכל רחבי הארץ"