אפיתם את הפיתות לבד?

 

טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מציעה אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, עם איור מקסים בסגנון רטרו וברכה לחג עצמאות שמח! כמו כן, על האריזה גם מתכון מיוחד וקל להכנת פיתה ישראלית רכה וטעימה – כזו שחגיגת המנגל הישראלית המסורתית לא תהיה שלמה בלעדיה.

 

 

 

 

 

טחנת הקמח ?הטחנות הגדולות של א"י? נוסדה בשנת 1921 על ידי הברון אדמונד דה רוטשילד והיא ידועה באיכותו הגבוהה של הקמח ובהקפדה על בקרת איכות גבוהה, כדי להבטיח מוצר איכותי והומוגני . הטחנה מייצרת מגוון קמחים בינהם : קמח חיטה לבן בהיר, סולת, קמח תופח, קמחים מלאים מגרעיני חיטה, שיפון וכוסמין, סדרת קמחים מלאים בטחינה עדינה ועוד.

 

 

לכבוד יום העצמאות השיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מהדורה מוגבלת של קופסאות פח בעיצוב ישראלי נוסטלגי התואם לאריזת הקמח, עם מילות "התקווה". את הקופסה אפשר להניח דרך קבע על מדף במטבח לאחסון נוח ופרקטי של הקמח ולדקורציה מקסימה במטבח.

 

 

קבלו מתכון להכנה ביתית של פיתות נפלאות

החומרים
770 גרם (5.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים
 

 

 

אופן הכנה
שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.
לש??ים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 לפיתות קטנות) ומעצבים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.
מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלותומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות. מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.

 

 

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של של בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר אריזת קמח: 5-3 ? (לאריזה של 1 ק"ג). מחיר קופסת פח מהודרת: 15 ש?ח ברכישה בטחנה. ברשתות השונות – יש להתעדכן במבצעים.

להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות. 

למידע נוסף ומתכונים. או בדף הפייסבוק

 

 

 

 

ריקי ברוך בלוג בחירות נכונות. 

תגובות (0)
הוסף תגובה