שבת שמחה לכולן/ם
ויותר מתוק לי הבוקר עם סקי בטעם פאי לימון והי זה מדהים וטעים.
מומלץ לפתוח את הבוקר בגביע סקי בטעמים הנפלאים והחדשים שהושקו ממש בימים אלו – יתן לכן בוסט של הבוקר!
לקראת חג השבועות שטראוס מרחיבה את קטגוריית מעדני הגבינה במותג "סקי" ומשיקה מעדני גבינה בטעמי קינוחים- סקי בטעם פאי לימון וסקי בטעם עוגת גבינה ותות.
השקת סדרת הגבינות החדשה נולדה מזיהוי הצורך של הצרכן הישראלי להעצמת טרנד הפינוק בקטגוריה ומתוך מטרה להגדיל את מגוון אפשרויות הצריכה בעולם הגבינות.
ממחקר שערכה חברת שטראוס, באמצעות מכון שילוב, עולה כי מעדני הגבינה נצרכים בקרב גילאי 40+ בעיקר בשעות הבוקר, תפיסת הבריאות של מעדני הגבינה מול מעדנים אחרים גבוהה יותר מאחר והם עשירים בסידן , חלבון ובריאים ומזינים.
מדובר בסדרה המהווה גיוון צריכה בעולם הגבינות, הסדרה החדשה מצטרפת לסקי בטעם וניל הקיים על המדף וזוכה לאהדה רבה.
עוד משיקה המחלבה לקראת חג שבועות סימפוניה 5% בשני טעמים- סימפוניה שום ופלפל שחור- טעם פופולרי ואהוב מסדרת גבינות השמנת 25% שעכשיו גם פונה לצרכני ה- 5% וסימפוניה בצל ירוק שבעקבות בקשות הצרכנים חוזר למדף לאחר היעדרות של שנה.
אז שטראוס התאימו לי את הסקי – כי אני בת 50 וחסר לי סידן, החזירו לי את הנוסטלגיה וחסכו לי עבודה ,כי כשסימפוניה עם בצל ירוק לא נכחה- הכנתי בעצמי מגבינה לבנה עם בצל ירוק קצוץ- משהו שמזכיר קמעה את הסימפוניה. אז יופי וכל הכבוד על החידושים וגם ההמצאות הטעימות.