יטבתה עם קינוחי שמנת ביתיים על בסיס שמנת מתוקה ושמנת צמחית על בסיס שמן קוקוס

בוקר שמייח ושבת טובה לכולנו,

 

 

 

 

יטבתה מרחיבה את קטגוריית השמנת עם קינוחי שמנת- פנקוטה ופלאן קרמל ושמנת צמחית היחידה בשוק על בסיס שמן קוקוס וללא שמן דקלים. (חשוב מאוד!)

לדברי רם סרוגו, מנכ"ל יטבתה: "מיקוד החדשנות של יטבתה הנו בעולם הנוחות במטבח המהווה את אחד הטרנדים הצומחים בתעשיית המזון. שילוב של חסכון בזמן וקלות הכנה המבאיים לצרכן ערך מוסף אמיתי. 

שוק השמנות בישראל מגלגל כ- 285 מיליון ש"ח, כאשר עיקרו מבוסס על שמנת מתוקה להקפצה/אפיה ושמנת מתוקה לבישול. התעצמות השוק נובעת ממגמת הבישול הביתי וממגמת הקולינריה הנובעת בין היתר מתוכניות הטלוויזיה הרבות על המרקע.

סרוגו ציין כי ההשקה, הינה המשך ישיר להשקת סדרת רטבי השמנת שזכו לאהדה רבה בקרב קהל הלקוחות וזאת לאחר שלאורך שנים, שוק השמנות אופיין בהיעדר חדשנות מוצרית ופעילות שיווקית משמעותית".

סדרת קינוחי השמנת החדשה של יטבתה כוללת שלושה קינוחים: קרם ברולה, פלאן קרמל ופנקוטה, להכנה ביתית על בסיס שמנת מתוקה, כל שצריך לעשות הוא- לחמם, למזוג לכוסות, לצנן ולהגיש.

סדרת קינוחים מושקעים לאירוח מושקע אך בהכנה פשוטה ומהירה.

בנוסף, משיקה יטבתה לראשונה שמנת צמחית – היחידה על בסיס שמן קוקוס וללא שמן דקלים. שמנת איכותית, במתיקות מעודנת המתאימה לקינוחי פרווה וזכתה לציונים גבוהים במבחני הטעם.

ניתן להשיג בכל נקודות המכירה.

 

תוכלנה לחסוך בעבודה על הקינוחים לחג השבועות ולהתמקד בהכנת הפשטידות, הסלטים וקינוחים מה איתם?? יש לכן/ם את השמנות החדשות בגיזרת הקינוחים של יטבתה גם פלאן קרמל וגם פנקוטה וקרם ברולה. מה צריך לעשות כדי שיתקבל קינוח סוף?? רק לחמם, למזוג ולצנן ומה שנותר לכן להגיש…

שמנת יותר בריאה – היא שמנת צמחית שתוכלו להוסיף לבישולים ,לרטבים ועוד ועל בסיס שמן קוקוס- פשוט נפלא…

 

תגובות (0)
הוסף תגובה