תפוחי אדמה מוקרמים בקרם פרש וגבינות.

אני ממש לא צריכה לחכות לשבועות כדי לרכוש את מוצרי הגבינות של תנובה. אצלנו בבית אוהבים גבינות ומוצרי חלב במשך כל השנה. בחבילת המוצרים החדשים של תנובה שהגיעה השבוע להתנסות היו חמישה מוצרים שיכולים לשדרג מנות מתוקות ומלוחות, מאפים או סלטים תלוי באיזה אופן אני בוחרת לשלבם במתכון.

 

 

 

 

קרם פרש 30% שומן הוא מוצר שאני מעדיפה להשתמש בו לעיתים רחוקות. אחוזי השומן הגבוהים הופכים כל מטבל, מרק או קינוח לטעים הרבה יותר ולכן חג השבועות הוא העיתוי הנכון שאני מאפשרת לתפריט לחרוג מחשבון הקלוריות השגרתי.

פתיתי גבינת המוצרלה הם מוצר מעולה. במתכון שאביא ברשומה זו, שלבתי את פתיתי המוצרלה במאפה של תפוחי אדמה מוקרמים והתוצאה דברה בעד עצמה. שילוב המרכיבים במינון הנכון העניקו תוצאה מושלמת.החבר'ה במשפחה "לקלקו" את האצבעות ובקשו מהדורה נוספת בסוף השבוע הבא.

בעלי אהב מאד את גבינת הקרם שמנת בניחוח טוסקנה וחיסל איתה כמעט באגט שלם…

פרוסות הבולגרית פיראוס היו מלוחות לטעמי וממש נהדרות לטעמה של כלתי. גם אותן שלבתי במאפה שיופיע בתום שורות אלו.

עוד שבחים קצרה גם גבינת שמנת נפוליאון עם פלפל חלפיניו (אני לא מסוגלת לאכול חריף) כמו חברותיה לסדרה היא בעלת מרקם נח למריחה וטעימה מאד.

גבינת השמנת ב 24% שומן מעולה לכריך, למטבל ולאפיה. אפשר לערבב אותה עם מעט יוגורט, קוביות קטנות של בולגרית חופן צנוברים, למלא כרוכיות ולאפות תוך פיזור פתיתי המוצרלה מעל.

 

את חמשת המוצרים החדשים שסקרתי מעל הפכתי לתפריט אירוח משביע ומרהיב. שלבתי בו סלטים טריים, מאפים, מנות חמות וקרות של גבינות בשילוב ירקות, קינוחי כוסות, פירות טריים פיצות ופוקצ'ות.

 

 

קינוחי כוסות-גבינה ושמנת מתוקה

 

 

לזניה גבינות

 

 

חצילים וקישואים מגולגלים בגבינת שמנת

 

 

פיצה של יניב (הבן שלי)

 

 

לביבות גבינה ותירס

 

 

 

 

המתכון לתפוחי אדמה מוקרמים בקרם פרש מסדרת השף הלבן. בכיסוי פתיתי מוצרלה.

 

 

 

המרכיבים:

6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לפרוסות דקות בתבנית פיירקס רחבה.

לפורר ביניהם 3-4 פרוסות בולגרית פיראוס ולערבב.

לתבל במעט פלפל גרוס שחור  לא הוספתי מלח בגלל הגבינה הבולגרית

לשפוך את תכולת כל קופסת הקרם פרש (200 גרם)

לפורר בנדיבות את פתיתי המוצרלה ולאפות עד השחמה.

להגיש עם סלט ירקות טריים.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תנובה גם בפייסבוק

 

ריקי ברוך בלוג בחירות נכונות 

תגובות (0)
הוסף תגובה