קיץ 2016 ברשת הגלידריות "אנדרי": מגוון טעמים נוסטלגיים לצד טעמים חדשים-

שבוע נפלא

 

 

את השבת חתמנו בגלידה משגעת מבית אנדרי- טעמים חדשים שניגשתי לבדוק ויש לציין כי שוב נהננו כרגיל בגלידת אנדרי.

טעמתי והתמוגגתי משוקולד רום עם צימוקים ולימוננע היה מטריף.

החצי שלי התענג על סורבה כמו שהוא אוהב, פירות יער, מנגו ופסיפלורה. ואילו בתי חגגה עם פרוזן יוגורט.

 

התמזל המזל והאחיין של אישי היקר גם הגיע לשם עם ילדיו ,שמתי לב שהם התענגו על וופל בלגי עם הרבה פינוקים וקרפ צרפתי. כך שכל אחת ואחד יכולים להנות באנדרי, טבעוניים,מפרידים בין בשר וחלב. הכל יש וטעים.

 

יש לציין כי בשבת בשעות בין הערביים הסניף מלא, גדוש ומפוצץ בזוגות, חברות, משפחות עם ילדים בכל הגילאים, בני ובנות עשרה. כולם וכולן יוצאים לחגוג וללקק גלידה טובה בלי להרחיק למחוזות אחרים. נפלא ממש.

ולמרות הלחץ הכל נעשה בשירות נהדר ובתשומת לב מלאה.

תודה רבה על בילוי קייצי וטעים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

קיץ 2016 ברשת הגלידריות "אנדרי": מגוון טעמים נוסטלגיים לצד טעמים חדשים- גלידת פצפוצי אורז, ביסקוטים,  חלווה עם פיסטוק חלבי, קפוצ'ינו עם פצפוצי שוקולד, תפוז-שוקולד,

שוקולד  רום וצימוקים לימונענע, פירות יער ועוד.

 

* גלידות על בסיס שמנת משובחת רכה ואוורירית, גלידות יוגורט, גלידות סורבה מפירות טריים, וגלידות דיאט נטולות שומן

הגלידות מיוצרות במפעל הביתי מחומרים איכותיים המיובאים מחו"ל והתוספות של הטעמים מקוריות ואיכותיות

"אנדרי", רשת הגלידריות האיכותית, משיקה לקיץ 2016 מגוון טעמים חדשים המתווספים אל עשרות הטעמים המוכרים והאהובים, כשביניהם ניתן למצוא גלידות שמנת בטעמים נוסטלגיים לצד טעמים חדשים דוגמת: פצפוצי אורז (מזכיר בטעמו את השלווה), ביסקוטים, חלווה עם פיסטוק חלבי, קפוצ'ינו עם פצפוצי שוקולד, תפוז-שוקולד,

שוקולד  רום וצימוקים לימונענע, פירות יער ועוד.

לצד גלידות השמנת מוצעים גלידות סורבה המבוססות על פירות טבעיים דוגמת: פירות יער, פסיפלורה, מנגו תות ולימון.

הגלידה של "אנדרי" מיוצרת מזה עשרות שנים לפי מתכון העובר מאב לבן, בהקפדה יתרה על-ידי רכיבים טבעיים ומשובחים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים והם בעלות מרקם עשיר ותוספות של פירות טריים.

הטעמים החדשים מתווספים אל המבחר המגוון והעשיר של הטעמים המוכרים ב"אנדריי": וניל, פיסטוק, שוקולד לבן עם אגוזי לוז, קוקוס, שוקולד נוגט, קפוצ'ינו, מסטיק ועד גבינה עם תות, מקופלת ווניל-דיאט (למקפידים על המשקל).

מחירים: מארז של 1 ק"ג 58 ש' .

כדור 10 ש' , 2 כדורים 17 ש', 3 כדורים ? 22 ש'.

להשיג בסניפי רשת גלידת "אנדרי":  ת"א-יפו רח' יפת 138, רמת גן ? בן גוריון 2, ראשון לציון- סחרוב 8, הרצליה- משכית 27 , רמלה- הרצל 87. 

 

* לפרטים נוספים: ורד ברוצקי- לב תקשורת 03-7325500/ 050-5570195

אגלה לכן רז, אני מעדיפה פעמים רבות גלידה טובה ומשובחה על פני אוכל. אבל לא אמרתי כלום.

בכל אופן קראו אותי להתייצב לדגל והגעתי ללקק גלידה נהדרת. ולא, זו לא גלידה איטלקית מסביר לנו עיסא השף זה עוד יותר טוב, כלומר? אני למען האמת הייתי ספקנית ,חשבתי שגלידה איטלקית זוהי פסגת הגלידות, הגלידה הכי טעימה ואני יודעת ומכירה את גלידות אנדריי. הסניף של רמת גן, הוא סניף הבית שלנו, בואכה רחוב בן גוריון. אנו הרי רמת גנים מבטן ולידה כמעט. והגלידות שאכלתי באנדריי הן משגעות. אז מה הסיפור?

 

בגלידות אנדריי שלא כמו באיטליה אין אבקות חלב, אין גלוקוז וממתיקי סוכר ושומנים ומה כן יש- בסיס של חלב ושמנת ויש גם צבעי מאכל- אך טבעיים ופה הנקודה החשובה. הכל טבעי ויש שמנת. נו זו הסיבה שהגלידה נעמה לחיכי.

לעיסא אין מתכונים, הוא עובד כמו הסבתות עם הבישול, קצת מזה וקצת מזה. אבל מה… תמיד תמיד יוצא לו מדוייק כאילו עבד עם משקל או עם מתכון כתוב. הכל בראש שלו. עיסא מספר כי מומחים התפעלו מדרך העבודה שלו והיו בטוחים 100 percent  שהוא עובד מול מתכון מדוייק שרשום לו. אז כן רשום לו אבל בראש. מדהים.

תגובות (0)
הוסף תגובה