שבוע מבורך
הקיץ נגמר והלימודים החלו. להגיד לכם שאני לא אוהבת את החופש הגדול- זו לא תהיה האמת. משום שבחופש אני פטורה מכל טקס הכנת הכריכים לבצפר, לשבור את הראש כל בוקר מחדש מה היום להכין לילדונת/נערונת, איך לגוון לה, מה להפתיע אותה. מה היא אוהבת, מה לא, מה מזין. בקיצור "חתכת" כאב ראש.
דברי חלב עושים לה קצת בלגן בבטן ,חלבונים צריך, ויטמינים וכו'.
לכן פתרון הפסטרמות הוא המושלם. גם חלבון, גם טעים לה ואני תמיד יכולה לשנות ולגוון לה. פסטרמה עם חרדל, סלט ביצים ביתי שאני מכינה בבית. חביתה עם פטריות בצל ופסטרמה. ירקות כתוספת צבעונית ומזינה לכריך עם הפסטרמה. זה טעים לה מאוד, זה מפתיע וזה מזין ברמות על.
אנחנו משתמשים בבית משפחת ארז בפסטרמות של "עוף טוב".
אז באילו פסטרמות אני משתמשת להכנת הכריכים העסיסיים??
פסטרמה ברביקיו דלת שומן- פרוסות דקות דקות (שאני אישית הכי אוהבת)
אנו מזמינים אתכם לטעום פסטרמה משובחת, עשויה מחזה הודו, דלת שומן- 1% שומן בלבד, וטעימה טעימה טעימה!
מעולה בסנדוויץ' וסלט וגם כנשנוש. עשויה מנתחים של חזה הודו, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבע מאכל, ללא שומן טראנס, ללא גלוטן.
פסטרמה דלת שומן של עוף טוב- מבשר הודו המומלץ על ידי תזונאיות.
עשוי מנתחים של חזה הודו , ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבע מאכל, ללא שומן טראנס, ללא גלוטן
בכשרות מהודרת- רובין