רשת מסעדות רק בשר משיקה נתחים חדשים בקצביה המומלצים לאוהבי הבשר

צהרים טובים לכל אוהבי הבשר המשובח והאיכותי.

 

* מה מידת הצלייה שאת/ה אוהב/ת?

* עם כמה שומן תרצה/י את הבשר- בכלל לא, מעט או הרבה שומן?

כך הקצב האמון על הבשרים יקבל את פניכן/ם בבואכן/ם לבחור נתח בשר ולדעתי זוהי שיטה נפלאה, אין כאן הפתעות כל אחת ואחד יקבלו, יאכלו ויחגגו עם נתח שמתאים אך ורק לטעמן האישי. נפלא ומושלם. ממש לדוגמא.

צהרי שבת החצי הטוב שלי ובננו הסטודנט יצאו כטוב ליבם לסעוד ב"רק בשר" בית טעים ואיכותי לבשרים משובחים ואכן הם חזרו עם חוויות והנאות רבים כגרגרי הרימון.

ראשית, נראות המסעדה נהדרת- מראה של מערב ארה"ב, מאוד אמריקאי ספון בעץ כהה. שעת צהריים והמסעדה התמלאה לה לאיטה עד לאיוש כמעט מלא- הסניף המדובר ברמת החייל.

נתחי הבשר השונים מגיעים אל השולחן עם מתקן חימום וצלייה, אשר ממשיך לצלות את הבשר לעיני הסועדים ולפי מידת שביעות רצונם. מאוד אטרקטיבי העניין. הכל בקצב שמתאים לאורחי המסעדה.

המלצרית התמצאה וידעה את התפריט על בוריו וזה לא דבר מובן מאליו בימינו. שירות עם חיוך ולפינוק הגיעו כוסות יין לפתיחה נפלאה.

מה אכלו במנות הפתיחה?

פקנייה לפי המלצת הקצב- נתח עסיסי וטעים במיוחד.

הבשרים שנבחרו והגיעו על מתקן הצלייה לשולחנם היו- אנטריקוט משובח ברמה מצויינת ופילה מקומי. שניהם איכותיים לגמרי וטעימים אש!

בירות היו שמחים אם היה מבחר יותר גדול. 

החציל היה מצויין רק שהיה רצוי שיהיה חם יותר.

קרפצ'ו מעולה בטעמיו

וסלט ירקות הגיעה היה משגע.

כל המנות בעלי נראות מצויינת ועושים חשק לאכול. אז הייתה להם חוויה טעימה ונעימה מאוד במסעדת "רק בשר" ובכלל אני ממליצה לקפוץ ולאכול טוב יש כעת נתחים חדשים שהושקו בימים אלו ממש. קובה ביף ואנטריקוט קובה בכיף שתוכלנה/ו לקרוא ולהתרשם לגביהם כאן בהמשך הפוסט.

אז זה באמת הייתה חוויה של אכילת בשר והסעודה לעילא ולעילא. אני ממליצה באהבה!!

שתהיה שנה טובה ובריאה עם הרבה בשר ויין טוב ובכלל שנת קולינריה מוצלחת ושמחה לכולנו.

 

צילומים- אסף רונן

 

 

 

 

 

 

 

במיוחד לקרניבורים..

קובה ביף- אנטריקוט מפרות שעוברת מסאז ושותה בירה. רשת מסעדות רק בשר משיקה נתחים חדשים בקצביה המומלצים לאוהבי בשר.

לכל מי שאוהב בשר, קרניבור , ההגדרה המדויקת לגן עדן הוא מקום בו מבחר הבשר גדול, איכותי ומטופל היטב.  קרניבור אמיתי יודע שנתחי הבשר בשוק הם רבים ואין כמו נתח חדש להתנסות. קיימים סוגים שונים של נתח האנטריקוט בשוק, אשר מאופיינים בתכונות שונות. רשת מסעדות רק בשר משיקה שני נתחי אנטריקוט חדשים: ה'קובה ביף' וה'טומהוק', נתחים איכותיים, קולינאריים, ומשויישים היטב.  

רק בשר הינה רשת מסעדות בעלת קונספט ייחודי המאפשר בחירת נתחים מהקצבייה ישירות לצלחת. המנות מוגשות לשולחן על גבי גריל קטן אשר שומר על חום הבשר, לצד תפוחי אדמה אפויים. כמו כן, בקצביה ניתן למצוא כ-27 נתחים שונים של בשר ותמחורם נעשה לפי 100 גרם, כלומר, הלקוח בוחר את גודל הסטייק המבוקש. בנוסף, הרשת מציעה שירותי אטליז המאפשרים קניית בשר מוכן לצלייה לצורך הכנה ביתית.

לרשת ארבעה סניפים ברחבי הארץ: שני סניפים בתל אביב, סניף בחיפה וסניף בראשון לציון. רק בשר הוקמה בשנת 2008 על ידי דני ברנד, קיבוצניק שעסק בחקלאות והגשים חלום בהקמת רשת מסעדות בשר.

כחלק מהתפתחותה הרשת משיקה שני נתחים חדשים בקצביה: אנטריקוט קובה ביף, ו'טומהוק'.

אנטריקוט קובה ביף הינו שם מותג שהפך למוצר. מדובר על נתח בקר מזן טג'ימה אושי של בקר ואגיו, המגודל במחוז היוגו ביפן. הפרות זוכות תנאים מיוחדים הכוללים עיסויים, השקייה בבירה והשמעת מוזיקה קלאסית. התוצאה של תנאי הגידול המיוחדים היא נתחי בשר איכותיי, רכים ומשויישים, אשר שונים בטעמם מנתחי האנטריקוט הרגילים.

מחיר: 80 ? ל100 גרם.

טומהוק הוא נתח אנטריקוט הנמצא על עצם ארוכה. הנתח קרוי על שם הגרזן של האינדיאנים, אשר היו משליכים על הציד או על האויבים. המצאתו של הבשר על העצם מקנה לו טעם רב בעת הצלייה ומשביח את הסטייק.  הסטייק מגיע בשני גדלים; האחד עד קילו וחצי בשר והשני מעל לקילו וחצי. נתח זה הינו היחידי שמגיע במשקל קבוע מראש.

מחיר: נתח שמשקלו עד קילו וחצי- 240 ?, נתח שמשקלו מעל לקילו וחצי- 360 ?

 

 

 

 


 

 

להשיג בסניפים:

תל אביב, רמת החייל- ראול ולנברג 14.

תל אביב, סלמה- דרך סלמה 19.

 ראשון לציון- שמוטקין 10, אזור תעשייה ישן.

חיפה- שדרןת בן גוריון 15, המושבה הגרמנית.

ובטלפון: 1-700-55-00-28 

 

רשת המסעדות רק בשר כשמה כן היא- אצלנו הבשר הוא במרכז. לרשת ארבעה סניפים בתל אביב, חיפה וראשון לציון. הקונספט הייחודי של הרשת מאפשר לסועד לבחור את הנתח הרצוי לו מתפריט בשרים עשיר ישירות מהקצבייה, בהדרכת קצב מקצועי העוזר לו לבחור את הנתח, המשקל ורמת העשייה. הרשת הוקמה בשנת 2008 על ידי דני ברנד- קיבוצניק שחלם את הקונספט כנגד כל עצות המומחים אך עם המון אהבה, מקצועיות וכבוד לבשר. בתוך זמן קצר הרשת הפכה להצלחה אדירה עם מועדון חברים גדולים שמעניק הטבות ייחודיות לחבריו.

 

 

 

 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה