לחם שיפון ביתי של רפי ארז

 

לשבת חשקה נפשנו בלחם ביתי ובריא, לא עוד לחם ארוז מהמרכול.

רפי אפה לחם שיפון אדיר במימדיו בתוספת אגוזים וקצח ,כיף לאכול כריך ביתי עם הלחם שנאפה בתנור הבית.

אני הגעתי להחלטה, מעתה והלאה רפי יאפה לחם בבית ,יותר לא קונה. השאלה מה רפי יעשה עם ההחלטה שלי.

 

חומרים ללחם הטוב:

ק"ג קמח שיפון

800 גר' קמח לבן

כף רובע שמרים

1/3 כוס סוכר

2 כפות מלח דק

1/2 כוס שמן זית

100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק

4 כפות קצח

ליטר וחצי מים

1/3 כוס סוכר (כוס חד פעמית)

 

ללוש הכל במיקסר עם הגיטרה. לחלק ל- 2 לתת לנוח הרבה זמן ולהתפיח.

 

 

 

בתיאבון

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה