חברת "השחר העולה" תשתף פעולה עם רשות הטבע והגנים ותשיק מהדורת ממרחים בצירוף חוברת המלצות לטיולים ברחבי הארץ

 

 

בוקר טוב קוראות יקרות.

שוקולד "השחר העולה" נדמה שקיים כאן מאז ומתמיד ואכן עם הקמת המדינה גם שוקולד השחר שלימים הפך להיות "השחר העולה" נולד!

אז הוא כאן עוד לפני שאני נולדתי וזה באמת מזמן.. 🙂 הוא נמצא כמעט בכל בית ,הוא אהוב ולא נס ליחו ואין כמו כריך של לחם טרי עם שוקולד השחר העולה..

נראה לי אך טבעי שיש שיתוף פעולה כזה מבורך עם שתי אגדות וקלאסיקות ישראליות כמו "שוקולד השחר העולה" ורשות הטבע והגנים.

יהיה לכולנו גם מתוק וטעים ובשילוב המלצות לטיולים בארץ ישראל היפה. 

הפטריוטיות בעיצומה והמתיקות ממש נוטפת ואנחנו אפינו עוגיות נימוחות ופריכות עם השוקולד שהוא סמל ישראלי וכל כך טעים – "השחר העולה".


מצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם קמח
  • 100 גרם קורנפלור
  • 80 גרם סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • שוקולד "השחר העולה"

הכנה

  1. לערבב הכל במיקסר עם הגיטרה מלבד הקמח, עד שהחמאה והסוכר הופכים לקרם חלק.
  2. בסוף להוסיף את הקמח.לא ללוש יותר מדי. עד שתהיה מקשה אחת ומיד להוציא.
  3. להניח במקרר עטוף בניילון נצמד לשעה.
  4. לחמם תנור ל-220 מעלות.
  5. לקרוץ עיגולים,להניח במרכז כל עיגול כף שוקולד השחר העולה
  6. להכניס לתבנית עם נייר אפייה מעט רווח ביניהן.
  7. להכניס לתנור ל-10 דקות עד 15 דקות עד שמקבלות צבע זהוב קל.
  8. לפני ההגשה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר.
  9. ניתן לשמור מספר ימים בקופסה אטומה היטב במקרר

 

 

 

 

 

לכבוד החורף

חברת "השחר העולה" תשתף פעולה

 עם רשות הטבע והגנים

ותשיק מהדורת ממרחים

בצירוף חוברת המלצות לטיולים ברחבי הארץ

החל מנובמבר חברת השחר העולה תחל בשיתוף פעולה חורפי ומיוחד עם רשות הטבע והגנים.

השחר העולה תשיק מהדורה מיוחדת של אריזות ממרח 500 גרם ו- 1 ק"ג, כאשר לכל אריזה תוצמד חוברת עם המלצות מיוחדות של רשות הטבע והגנים לטיולים חורפיים בישראל ? כי מה יותר טוב מלטייל עם הטעם המתוק ביותר והישראלי ביותר בתרמיל?

 

שיתוף הפעולה הייחודי נולד מתוך החיבור הכל כך טבעי בין נופי ארץ ישראל והטעם הישראלי של השחר העולה. בחוברת ליקטה רשות הטבע והגנים טיפים מיוחדים לפני יציאה לטיול ובנוסף המלצות על מסלולי טיול חורפיים ברחבי הארץ ? מסלולים יפים במיוחד המותאמים לטיול בימות החורף, אשר ייעשו למתוקים במיוחד בזכות ממרח השחר העולה שמלווה כל מטייל ישראלי.

 

 

אודות השחר העולה:

מפעל "השחר העולה" הוקם בשנת 1948 בחיפה על ידי חמשת האחים למשפחת וידברג. תחילה היה זה בית מלאכה קטן לייצור ממתקים, וופלים, ריבות, טחינה וחלבה. האחים קראו לו "השחר" משום שסברו כי רגעי זריחת השמש הם חלק היפה והמרגש ביותר ביום. בתחילת שנות 60 עם הצטרפות משפחת לבקוביץ' התרחב המפעל ושונה השם ל"השחר העולה". במפעל חיפשו להתמקד במוצר ייחודי שחסר בשוק ישראלי והחלו לייצור קרם מובחר למריחה. לאחר כמה חודשים גילו את הנוסחה הסודית שנמכרת בהצלחה עד היום מזה שלושה דורות בארץ.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה