בוקר שלישי מעולה
קיבלתי אתגר לבשל עם הרוטב הנהדר של יד מרדכי- אחד מתוך סדרה שהתרחבה לה והוא – רוטב דבש בלסמי בצל.. הוא מעולה כשלעצמו. ונהדר לצלי עוף, לחזה עוף צלוי על מחבת פסים ועוד ועוד.
אני החלטתי לעשות משהו קצת שונה.
לא מזמן חזרנו מאיטליה והבאתי עמי פסטות נהדרות. אחת מהן, שלושה צבעים כמובן צבעים טבעים מירקות, הכנתי אותה אל דנטה.
שמתי בצד.
בינתיים, הקפצתי נקניקיות עוף איכותיות שפרסתי לפרוסות לא עבות. על סיר אחד התבשלה לה בטטה שקולפה ונחתכה לקוביות. הוספתי את קוביות הבטטה, הכל על שמן זית ולא הרבה.
הוספתי את הרוטב – כמות די נכבדה ,קצת סחוג ביתי, מלח משובח קמעה. ואל כל הטוב הזה הוספתי את הפסטה הצבעונית. עירבבתי מעט וזהו, לא צריך יותר מזה.
יצאה לה ארוחת צהרים נפלאה. תוכלנה/תוכלו להתרשם בתמונות הנפלאות שצילמתי וכמעט ממחישות את שילוב הטעמים הנפלא.
* כאמור – סדרת הרטבים החדשה של יד מרדכי זכתה במוצר השנה 2016 בקטגוריית רטבי הבישול~~ וממש בימים אלה הושק הרוטב עם הטעם החדש והמקורי- בלסמי דבש ובצל..
תודה ליד מרדכי על מוצרים נפלאים וסדרת הרטבים לבישול העשויים מחומרי גלם משובחים ומשדרגים בקלות כל ארוחה.
ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. רק לשפוך על הבשר, העוף, הירקות ובכלל.
להכניס לתנור או למחבת והארוחה מוכנה וטעימה.
בתיאבון ושיהיה בצהרים טובים.