הרכיבים:
6 כוסות קמח לבן
כף וחצי שמרים
2 כפיות מלח
4 כפות שמן
6 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים (ניתן להוסיף עוד אם יש צורך)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים עם מגבת ושמים במקום חמים.
נותנים לבצק לתפוח כשעה, עד שיכפיל את נפחו.
לשים מעט את הבצק ויוצרים כדורים.
מתפיחים את הכדורים שוב כ-40 דקות עד להגדלת הנפח.
מטגנים בשמן עמוק מכול הצדדים עד להשחמה.
סופגים את השמן בנייר סופג ומזריקים ריבה, ממרח תמרים או חרובים,
או כל מה שמתחשק שלא מן החי, ומפזרים אבקת סוכר.