המצרכים הנדרשים ל-4 מנות
– 8 פילטים של דניס
– 1 שקית רביולי גבינה (עדיפות לרביולי טרי ולא קפוא)
– 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
– 1 כף שמן זית
– 100 גר' חמאה
– מלח פלפל
מצרכים להכנת הפסטו:
– 400 גרם בזיליקום
– 150גרם שמן זית
– 30 גרם צנוברים
– כף לימון סחוט טרי
– מלח ופלפל
– 50 גרם פרמז'ן מגורד
אופן הכנת הפסטו:
במעבד מזון מכניסים בזיליקום, צנוברים, חצי מכמות השמן, מלח ופלפל.
טוחנים עד לכדי מרקם אחיד ומוסיפים בהדרגה את שאר השמן.
– לקרם שמנת – במחבת מכניסים 2 כפות פסטו ומיכל שמנת מתוקה ומערבבים עד לרתיחה.
פילה דניס על רביולי גבינה וקרם שמנת פסטו. צילום: רועי מזרחי
אופן הכנת המנה:
– בסיר קטן מרתיחים מים ומוסיפים כפית מלח, כאשר המים מגיעים למצב רתיחה, מבשלים את הרביולי עד שהוא צףומסננים.
– במחבת ממיסים 50 גר' חמאה ומטגנים על אש נמוכה את הדג, בצד של העור תחילה.
– במחבת אחרת ממיסים 50 גר' חמאה , מוסיפים למחבת את הרביולי עם מלח ופלפל ומקפיצים את הרביולי במשך 4-5 דקות.
– בצלחת מורחים קרם שמנת, מעל מניחים מספר יחידות של רביולי ומעל פילה דניס צלוי.
בתיאבון!!