מסעדה חלבית 1 פתיח

 

סלטים, ירקות טריים, ירקות אפויים. בזכותם, המטבח החלבי הוא חגיגה לצמחונים ולשוחרי בריאות.

 

ויש בו גם דגים, שהם מקור טוב לחלבון ואומגה 3, שהיא חומצת שומן חיונית שנחשבת טובה לבריאות הלב. וכמובן – מוצרי חלב, שגם הם מקור מצויין לחלבון ולסידן, שהוא מינרל חיוני למניעת שברים ומחלת דלדול העצם (אוסטיאופורוזיס).  

 

 אבל האם מזון צמחוני וחלבי יכול להיות לא בריא? מתברר שכן. אחוזי שומן גבוהים וצורות הכנה – טיגון, בעיקר – יכולים לפגום ולשנות את התמונה. 

תגובות (0)
הוסף תגובה