לאכול בלי לסבול במשרד, המשך
- גם במקרר, מרבית המזונות הטריים לא ישרדו יותר מ-3-5 ימים. אל תחכו שהמנקים יעשו בשבילכם את העבודה: בדקו תאריכי תפוגה והשליכו לפח כל מה שנמצא במקרר יותר מדי זמן.
- נקו את המיקרוגל. על פי סקר שערכה אגודת הדיאטנים ADA מעל מחצית השכירים מעידים כי המקרוגל שבמקום עבודתם מנוקה פעם בחודש לכל היותר. בקשו מהקולגות לחמם את הארוחות שלהם כשהן מכוסות, ושאם רוטב מתיז, שיואילו וינקו לפני שהשרידים מתייבשים.
- ספוג שטיפת הכלים קרוע ובלוי? הסמרטוט על השיש מסריח? אל תשתמשו בהם. הם כנראה שורצים חיידקים ומזהמים.