הכנתי ושלחתי ספונטנית לאחותי הצליאקית.
אז בלי סיפורים הפעם…ניגש לעבודה:
קיפודי שקדים ? עוגיות נטולות גלוטן ? מתכון קל
המרכיבים:
1 חלבון ביצה
1/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (שקית אחת)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 150 מעלות.
- מערבבים ידנית חלבון סוכר וסוכר וניל.
- מוסיפים את השקדים ובוחשים לתערובת אחידה
- בעזרת 2 כפיות, מניחים את העוגיות, במרווחים (הן מתפשטות), ע"ג תבנית אפיה מרופדת בדף אפייה מסיליקון, או נייר אפיה.
- מכניסים לתנור ל- 15 דקות.
- מניחים להתקרר (לא לגעת כשחם!) ורק אז מפרידים בזהירות, בעזרת מרית, את העוגיות.
- בתאבון! חיים וטעים
אופס…כרגע הן היו כאן… לאן הן נעלמו?