ללא גלוטן: עוגיות קיפודי שקדים

 

 

הכנתי ושלחתי ספונטנית לאחותי הצליאקית.

אז בלי סיפורים הפעם…ניגש לעבודה:

 

קיפודי שקדים ? עוגיות נטולות גלוטן ? מתכון קל

 

המרכיבים:

1 חלבון ביצה

1/4 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (שקית אחת)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 150 מעלות.
  2. מערבבים ידנית חלבון סוכר וסוכר וניל.
  3. מוסיפים את השקדים ובוחשים לתערובת אחידה
  4. בעזרת 2 כפיות, מניחים את העוגיות, במרווחים (הן מתפשטות), ע"ג תבנית אפיה מרופדת בדף אפייה מסיליקון, או נייר אפיה.
  5. מכניסים לתנור ל- 15 דקות.
  6. מניחים להתקרר (לא לגעת כשחם!) ורק אז מפרידים בזהירות, בעזרת מרית, את העוגיות.
  7. בתאבון! חיים וטעים

 

 אופס…כרגע הן היו כאן… לאן הן נעלמו?

תגובות (0)
הוסף תגובה