תחתוני גברים: בוקסר, סקסיים, סליפ – ויש גם פוש אפ

בעבר חייהם של הגברים היו ממש פשוטים – הם לא היו צריכים להתחבט בשאלות הרות גורל כמו אילו זוג תחתונים נלבש היום. כי בסביבה היה סוג אחד של תחתונים, תחתוני סבא. היום גם הגברים וגם התחתונים התפתחו. וזו ההזדמנות להכיר לכם את  המדריך המלא לתחתוני הגברים.

 

כמו הרבה דברים שהיו מקובלים בתקופה של סבא שלנו – להישאר נשואים בכל מחיר, מרגרינה בטעם חמאה ובגד ים שכיסה חצי מהגוף – גם התחתונים ההם כבר לא רצויים כל כך, ולא משנה מה יגידו לכם חובבי הטרנדים.

 

המודעות לנוחות ולעיצוב, הפיתוחים הטכנולוגיים והיצירתיות השופעת מביאים לשוק מגוון רחב במיוחד של תחתוני גברים, במגוון גזרות, בדים, עיצובים וכמובן, מחירים.

בוקסרים

תחתוני בוקסר הם הפופולריים ביותר בישראל. לדברי דנה קלופשטוק, קניינית מחלקת הלבשה תחתונה ברשת המשביר לצרכן, הם מהווים 50% מסך מכירות תחתוני גברים ברשת. "הגבר הישראלי מאוד אוהב את הבוקסר שכן זו גזרה נוחה ומחמיאה לגוף", מסבירה קלופשטוק. "הגזרה הזו מחטבת את הישבן ונוחה ללבישה תחת כל זוג מכנסיים". בנוסף, בוקסרים מונעים חיכוך מיוחד ולכן טובים למי שסובלים משפשפות.

 

בוקסר צמוד לגברים, מימין בוקסר של סלוגי ובוקסרים צמודים של FIX

 

למרות השם האחיד, גם תחום הבוקסרים עתיר אפשרויות. יש את הבוקסרים הגדולים והרפויים, האהודים בעיקר על האמריקאים. יש תחתוני בוקסר צמודים, המגיעים במגוון של אורכים – מכאלה שמגיעים כמעט עד לברכיים ועד בוקסרים שמסתיימים סנטימטרים ספורים מאזור היעד.

 

בוקסר משוחרר, המשביר לצרכן ב-80 שקל

 

הבוקסרים הרפויים, יש לציין, לא ממש הצליחו בארץ, אומר דודי ארד, הבעלים של My Secret חנות ההלבשה התחתונה לגברים (my-secretonline.com). "זה סגנון מאוד אמריקאי, והישראלים משתמשים בו כפיג'אמה, אם בכלל". הסיבה? מי צריך כל כך הרבה בד מתחת למכנסיים, במדינה כה חמה, שגם מעוות את הצורה של אגן הירכיים.

 

בוקסר ארוך של אלפיין ב-10 שקל

את הבוקסרים הארוכים ממש מעדיפים בעיקר המבוגרים, אומר ארד, שצריכים משהו שיחזיק את האיברים שכוח הכבידה משפיעה עליהם במיוחד. את אורך הביניים יעדיפו בעיקר הספורטאים, שצריכים תחתוני שימנעו שפשפת ויספגו שיעה מתחת למכנסיים.

המחירים: מ-50 שקלים ועד למאות שקלים, בהתאם לאורך ולמותג.

מיני סליפ

למרות הפופולריות של הבוקסר, כשחושבים על תחתונים, זו הגזרה הראשונה שעולה בראש: מכסה את כל אגן הירכיים, במקביל לקו הישבן. גזרה זו היא השניה בפופולריות שלה, אומרת קלופשטוק. 30% מהצרכנים בוחרים בתחתונים הללו.

 

הגזרה של תחתונים אלו היא היתרון שלהם – צמודים היטב לגוף ומספקים כיסוי. מיועדים למי שריבוי הבד בבוקסר אינו אהוב עליהם, אך הטנגה המינימליסטיים מרתיעים אותם, מסבירה גלית בראון, מנהלת התקשורת השיווקית של דלתא.

 

תחתוני מיני סליפ, מימין: דלתא והמשביר לצרכן

 

"המיני מתאים לאקלים הישראלי המבוסס על 12 חודשי קיץ בשנה. הוא קליל, מאפשר חופש תנועה ותופס מעט נפח מתחת למכנסיים. אבל הוא נתפס כפחות אופנתי", מסביר ארז עמירן מעצב הבית של המותג FIX.

 

בשנים האחרונות נכנסה גרסה חדשה לתחתונים אלו, שהנמיכה את קו התחתונים כך שאפשר ללכת איתם גם עם מכנס בגזרה נמוכה, הפופולארית כל כך.

 

המחירים: מ-40 שקלים ועד למאות שקלים, בהתאם למותג.

טנגה

רק 20% מהגברים בוחרים בתחתונים בגזרה זו, מסבירה קלופשטוק. המאפיין את התחתונים הללו היא העובדה שמלבד הגומי המקיף את כל האגן, יש בד רק בחלק הקדמי והאחורי – בצידי הגוף אין בד בכלל.

תחתונים אלו מצוינים למי שלא רוצה חוטיני (ראו בהמשך) אבל עדיין רוצה תחתונים מינימליים המספקים חופש רב לרגליים. 

 

 

אימפוריו ארמאני לפקטורי 54 גברים קיץ 2011

המחירים: מ-40 שקלים ועד למאות שקלים, בהתאם למותג.

 

מידי סליפ

תחתוני המידי הם פשרה בין תחתוני המיני סליפ לבין תחתוני הבוקסר. היכן הפשרה? הבד המכסה את צידי הגוף בתחתונים אלו ארוך יותר בהשוואה לתחתוני המיני. בניגוד לתחתוני בוקסר, הוא נעצר מעל הירכיים ולא עוטף אותן.

 

סלוגי ב-58 שקל

המחירים: מ-40 שקלים ועד למאות שקלים, בהתאם למותג.

 

חוטיני

גזרת החוטיני פופולארית בקרב נשים – אבל יש לא מעט גברים שהם גם מחובבי הז'אנר. לרוב, היצרניות הישראליות אינן מציעות את הגזרה הזו לגברים, אך בחנויות המיוחדות (ראו בהמשך) תמצאו אותם.

 

 

תחתונים אלו נמכרים במגוון צבעים, סוגי בדים וגרסאות. למשל, ריצ'רץ' מקדימה או חוטיני מעור. באופן שיפתיע את כולם, ארד אומר כי רוב הצרכנים הרוכשים את התחתונים האלה הם גברים סטרייטים. "אלו גברים שמאוד בטוחים במיניות ובגבריות שלהם ומסוגלים לקנות את הדברים הכי סקסואליים ונשיים שיש".

 

המחירים: מ-99 שקלים ועד ל-300 שקלים, בהתאם למותג.

 

 

המיוחדים

 

תחתוני הפוש אפ. אוספים את החבילה כמו שצריך

איפה אפשר למצוא? בחנות My Secret  נמכר חוטיני שקוף בצבע ורוד מבריק, בוקסר עם פאייטים, תחתוני פוש אפ לחבילה, כמו גם לישבן ועוד.

 

תחתוני פוש אפ, אגב, נמכרים גם ברשת הולנדיה, המוכרת את תחתוני פריגו המגיעים עם כיס מיוחד לחבילה, המפרידים אותם מהגוף ובדרך גם מרימים אותם, למען יראו וייראו (199 שקל).

תחתוני פוש אפ לישבן

תחתוני הג'וקסטראפ הם אחד הדגמים הפופולאריים בחנות, כמו גם בסקסי-שופ ((www.sexyshop.co.il). התחתונים הללו החלו את חייהם כבסיס למגן ביצים עבור שחקני פוטבול. העובדה שהחלק האחורי שלהם כולל שתי רצועות בלבד המחזיקות את הישבן – ומחטבות אותו – הפכה אותו לפופולארי מאוד בקרב קהילת הגייז כמו גם אי אלו סטרייטים נועזים במיוחד (המחירים: 60-260 שקל).

תגובות (0)
הוסף תגובה