עינת שרוף תמיד ידעה שתעסוק במוזיקה. מגיל צעיר היא זוכרת את עצמה עם תשוקה עזה לצלילים ולכן סירבה לכל הנסיונות לשכנע אותה ללמוד מקצוע "רציני".
מהמקום הזה היא מזדהה כל כך עם גל, שאומנם התחיל ללמוד הנדסת בניין אבל אחרי שלושה חודשים החליט לפרוש. הסיבה: הוא מוכרח להתעסק במה שהוא הכי אוהב לעשות מגיל צעיר: בישול.
בעבר הוא עבד במסעדת מאנטה ריי, ואפילו ביום החופשי שלו מצא את עצמו מבשל ואופה.
כיום הוא הבעלים של חברת הקייטרינג Casserole.
השאלה המתבקשת היא מי ניקה אחריו בסוף היום.
בונוס: מתכון לפוקצ'ה מחכה לכם מתחת לסרטון.
הפוקאצ'ה של גל
מצרכים:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית או 50 גרם שמרים טריים
כפית מלח
2 כפות סוכר
600 מ"ל מים
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה:
לנפות את הקמח לתוך קערת המיקסר, להוסיף מלח סוכר ואת השמרים, לערבב ואז להוסיף את כל הנוזלים , לבחוש את כל התערובת יחד. להניח את הבצק להתפחה עד שהוא מכפיל את עצמו.
להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה ולשמן את הנייר בשמן זית. להעביר את הבצק לתבנית, לשטח אותו וליצור גומות באצבעות. לפזר מעל שמן זית, מלח גס, טימין , רוזמרין ועגבניות שרי.
לאפות בחום של 220 מעלות עד לקבלת גוון זהוב (20 דק').
לאתר קייטרינג Casserole קייטרינג חלבי