לרדת במשקל עם NADA

 


כמה פעמים הגעתם לצומת הזו, בה הגעתם למסקנה שאי אפשר להמשיך ככה. חייבים להתחיל בדיאטה, חייבים לרדת במשקל. אבל תמיד יש איזשהו אבל…


וכשיש אבל, בדרך כלל הוא גובר על הכול, ואת הדיאטה מתחילים מחר, מחרתיים…. או אף פעם לא.


יש דרכים להתגבר על כך. דרכים לראות את הסיבות שלנו למה כן, דבר שייתן לנו את הדרבון לעשות מעשה, ויגייס אותנו לפעולה. ועל זה אדבר פעם אחרת.


 


הפעם אני רוצה לדבר על טיפול שיכול לעזור לעבור את הדיאטה בשלום ?


פרוטוקול NADA   ? שיטת דיקור ב-5 נקודות באוזן, שהתחילה כטיפול שעוזר לגמילה מסמים, ואחר כך התרחבה לגמילה מאלכוהול, עישון ולעזרה בירידה במשקל. כי גם לאוכל מתמכרים.


 


הפרוטוקול כולל כאמור דיקור ב-5 נקודות באוזן, אשר נבחרו על ידי ניסיון קליני, תנגודת חשמלית נמוכה ורגישות לכאב.


הנקודות פועלות על מנת לאזן את אנרגיית הגוף ולסייע בתהליך ההחלמה.


ההשפעה המשותפת של הנקודות הן חיזוק מערך היין והשבת טון פנימי שליו.


שתי נקודות הן בעלות השפעה מרגיעה וממרכזת, נקודות הדיקור הנוספות ? כליות, כבד וראות ? על פי הרפואה הסינית מייצגים איברים ייניים, הנתפסים כפנימיים, מזינים, תומכים ומכילים תמציות חיוניות לגוף.


ברפואה המערבית אלו הם איברי הפרשה הקשורים לניקוי רעלים, נשימה וריקון.


 


נקודות אלו עובדות בצורה הוליסטית ויש להן השפעה הן על הצד הגופני, והן על הצד הרגשי.


 


 


ואיך זה מתקשר לירידה במשקל?


 


יש הרבה סיבות למה אנחנו מגזימים באכילה. לעתים סוג האוכל שאנחנו אוכלים גורם לנו לך, ויש בפירוש אוכל שגורם לנו להתמכר ? כמו סוכר וקמח לבן.


 והרבה פעמים הסיבות לאכילה  הן רגשיות.


 השימוש בדיקור בנקודות האלו (מדובר בטיפול של 5-8 מפגשים של 30-45 ד'), קודם כל מביא רגיעה.


 דיאטה מלווה הרבה פעמים בהמון אי שקט וסטרס. בין היתר בגלל שקשה לנו לוותר על המאכלים האהובים עלינו ? דבר שמכניס אותנו ללחץ, ומקשה על ביצוע הדיאטה.


אנחנו הרבה פעמים אוכלים כאשר אנחנו לחוצים ? האוכל משמש כמרגיע. והדיאטה לוקחת לנו את הכלי הזה לשקט ? והדיקור מחזיר לנו אותו, מבלי להיות תלויים באוכל.


 


כלומר יש פה כלי שמצד אחד עוזר מאד לביצוע דיאטה ? עוזר גם ברמה של שקט נפשי, גם בתמיכה בתהליך, ובכוח הרצון, וגם עוזר לניקוז הרעלים.


 


אני רואה בשילוב של תזונה נכונה שעוזרת לרדת במשקל, רכישה של  הרגלים בריאים ונכונים לאכילה ולאורח חיים, יחד עם הדיקור שעוזר לממש את תהליך הירידה במשקל ? כנוסחא מנצחת.


 


 


מינה בן חיים – נטורופתית ורפלקסולוגית


http://naturopatiaplus.bizmakebiz.co.il/

תגובות (0)
הוסף תגובה