מאפינס פקאן וקינמון

 

 

המרכיבים:

 

יבשים

3 כוסות קמח תופח

1 כוס סוכר

1 כפית קינמון

1/4 כפית מלח (לא לוותר!)

3/4 כוס פקאנים קצוצים גם בסכין

 

רטובים

2 ביצים

1/2 כוס שמן

1 כוס חלב

 

אופן ההכנה:

מערבבים היבשים בקערה גדולה

מערבבים הרטובים לתערובת אחידה

מאחדים את הרטובים לקערת היבשים

מוזגים לתבנית שקעים משומנת בתרסיס שמן עד גובה 3/4 מכל שקע

אופים ב- 180 מעלות כ- 15-18 דקות, עד שקיסם המוחדר לתוך המאפינס יוצא יבש.

מצננים מעט וזורים אבקת סוכר.

הכי טעים כשזה חמים וטרי!

 

חג שמח!

חיים וטעים!

תגובות (0)
הוסף תגובה