מפלצת בפריז
סרט הקולנוע 'מפלצת בפריז' מחזיר אותנו במנהרת הזמן לפריז של 1910. אמיל, מקרין סרטים ביישן ורואול, שליח בעל אישיות צבעונית, מוצאים את עצמם במצוד אחר מפלצת שמטילה אימתה על האזרחים. הם מצרפים לעזרתם את לוסיל, כוכבת קברט יפהפייה ואצילית שזוכה להכיר מקרוב את המפלצת ותוך כדי מגלה כי מתחת לחיה הענקית מסתתר פרעוש ענקי שהינו בעצם יצור עדין ולא מזיק עם קול פעמונים.
עם גילוי אופייה האמיתי של המפלצת, חוברים השניים ללוסיל ויחד הם מחליטים לפעול במשותף לעזור למפלצת להימלט ממפקד המשטרה שנחוש לתפוס אותה. הפצה:פורום פילם, צרפת 2011, 82 דקות , בדיבוב לעברית וגם ובגרסת תלת מימד.
צילום:יחסי ציבור
לפינאלה: סרט מקסים עם מוסר השכל המלמד את הצאצאים שלנו ערכים חשובים כמו:'עזרה הדדית', כמו גם שזו טעות לשפוט עפ"י המראה החיצוני. הדמויות תיאטרליות למראה והמימד הווקאלי בסרט מרגש ונעים. סרט שקיבל מהילדים לייק מקיר לקיר.