יום העצמאות: מתכון קבב בקר על האש

יום העצמאות הפך כבר מזמן לחג "על האש" או לחג "המנגל הלאומי". אנחנו צורכים במהלך יום העצמאות כטון בשר: פרגיות, שיפודי עוף, סטייק בקר וקבב.  אז אחרי שווידאתם שהמנגל או הגריל תקינים, הצטיידתם בפחמים וקרטון לנפנוף, אני מציע לכם מתכון לקבב בקר קל ופשוט שישדרג את ארוחת החג שלכם.

 

למשקיענים ולמיטיב הלסת, אני ממליץ להשתמש בנתחי סינטה או אנטרקוט. לצד הקבב שימו על המנגל או הגריל גם שיפודי ירקות, הוסיפו על השולחן סלטים טריים, חומוס וטחינה והנה לכם סדר עצמאות כהלכתו.

 

 

 

צילום: דרימסטיים

 

אז איך עושים את זה?

 

מצרכים:

700גרם בשר בקר טחון

100גרם שומן כבש

1 בצל קלוף וחתוך לקוביות

חצי כוס כוסברה קצוצה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות כמון

כפית צ'ילי קצוצה

מלח ופלפל

חצי כפית קינמון טחון

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה היטב

2. יוצרים קציצות מהתערובת, בערך 70 גרם ליחידה, וצולים על האש.

שימו לב: אל תצלו בשר קר. אם הכנתם את קציצות הקבב מראש ושמרתם במקרר, הוציאו אותן ותנו להן לעמוד קצת עד שטמפרטורת הבשר תגיע לטמפרטורת החדר.

 

 

בתיאבון ויום עצמאות שמח,

שף אמיר מרקוביץ, איטלקיה בתחנה

תגובות (0)
הוסף תגובה