סופסוף קצת חופש…

חג השבועות לא סימל מעולם משהו מיוחד בחיי, לא מבחינה דתית ולא מכל בחינה אחרת, אך השבוע הוא תופס מקום של כבוד אצלי.

אני מספרת לכן את העובדה הזאת מאחר והיום לאחר תקופה כל כך ארוכה אני יוצאת סופסוף לחופשה. אין לכן מושג כמה שאני צריכה את החופשה הזו, ממש כמו אוויר לנשימה.

העבודה נראית לעיתים כאילו היא לא תיגמר לעולם וכשמגיע החופש אני נרגשת ממש כמו ילדה קטנה. אני ובעלי שיחיה שכרנו צימרים בצפון שאנחנו מעוד אוהבים וכבר התארחנו שם בעבר ונוסעים לסופשבוע אורך לנקות את הראש ולהתנתק מהכל מול נוף הרים מרהיב, שקט ופינוקים.

אני לא חושבת שיש בן אדם אחד בישראל שלא שהה באיזשהו שלב בחייו בצימרים בצפון או בכל מקום אחר בארץ. שהיה בצימר היא חלק בלתי נפרד כבר מהתרבות שלנו ומאורח החיים הישראלי. צימרים מאפשרים לכם להרגיש את החופש האמיתי, בלי ילדים קטנים שצורחים בכל מקום, משפחות וזוגות אחרים שאתם לא ממש רוצים לראות – חופשה אמיתית, מנותקת ממש מהכל.

אני מקווה להינות בחופשה הקרובה ומאחלת לכל אחת מן הקוראות והכותבות כאן באתר שתגיעו לרגע הכל כך כיפי הזה שאני מתארת כאן.

תגובות (0)
הוסף תגובה