מכתב של אבא, תקופות של ניתוק

 

חברים יקרים, 
לאלו מכם אשר מכירים את הסיפור האישי שלי ויודעים איזו דרך נאלצתי לעבור בשנתיים האחרונות, מודעים לעובדה כי אין אבן אשר לא הפכתי בדרך אל בתי זיו! בדרך הזאת פגשתי עוד הרבה הורים אחרים אשר עברו ועדיין עוברים דרך ארוכה ומייגעת על מנת להיות הורים לילדים שלהם.
נפגשתי עם הרבה חברי כנסת ואף מצאתי את עצמי מפגין מתחת לחלון ביתם על מנת לבקש שיפעלו כנגד העוולות המתבצעים תחת ידיעתם והתעלמותם בעקבות כך שהם מעדיפים לשמור על הכיסא בכנסת ולא על הציבור אשר בחר בהם כנבחריו! שמענו כבר הכל, את כל התירוצים למה לא? היינו בוועדות הכנסת השונות, סתמו את פינו ואף הביאו אותנו להצטרף לוועדות כעלה תאנה! 
רק חברת כנסת אחת קמה לצדנו, למען המשפחה, למען הילדים של כולנו!
כנגד המיינסטרים וכנגד כל הסיכויים יוליה שמאלוב ברקוביץ' נעמדה לצדנו ולא, היא לא עשתה את זה רגעים לפני הבחירות וגם לא במטה בחירות..
יוליה שמאלוב ברקוביץ' הצטרפה למאבקנו במסדרונות הכנסת ובמקום בו הרבה חברי כנסת אחרים ראו פחד וחשש יוליה שמאלוב ברקוביץ' ראתה צדק!
מהרגע בו יוליה שמאלוב ברקוביץ' הצטרפה אל מאבקנו אני אינני יכול לספור את הרגעים הרבים בהם ראיתי אותה עושה דברים שחברי כנסת אחרים עשו רק ליד מצלמות. במאהל האבות בשדרות רוטשילד בזמן שחברי כנסת אחרים הגיעו אל השדרה על מנת 'לבקר' יוליה שמאלוב ברקוביץ' הגיעה עם אוהל בידה אשר אותו עזרנו לה להקים ויחד איתנו נכחה במאהל האבות ועזרה לנו לקדם את מאבקנו הצודק למען שוויון הורי במדינת ישראל, כאשר אחד האבות נעצר ונכלא (שלא כדין) דבר שהוא חלק משגרת חיינו יוליה שמאלוב ברקוביץ' הצטרפה אל משמרת המחאה אשר פקדה את שערי בית המעצר במגרש הרוסים בירושלים ואף המתינה שעות ארוכות בגשם מחוץ לבית המעצר עד לרגע בו אישרו את כניסתה ואפשרו לה לפגוש אותו, זאת נכנסה לחזק את ידו של אותו אב במקום בו הרבה אחרים לא היו נכנסים מבחירה! יוליה שמאלוב ברקוביץ' היא לא פוליטיקאית, היא בת אדם! 
עזרו  לנו להביא נציגה ראויה מטעמנו אל מסדרונות הכנסת ומשם אל השינוי המיוחל למען הילדים של כולנו, למען עתיד טוב יותר!

במדינת ישראל אין חוק אחד אשר מגן עליי כאב גרוש לילדה.
אני כיום במצב בו אינני יודע אם אפגוש אותה שוב כאשר 'הסדרי הראייה' שלנו יחד מסתיימים.. 
אפילו על בובת הכבשה שזיו בתי כל כך אוהבת כבר לא נשאר הריח שלה, שאפתי מהבובה כבר את הכל..
את שורות אלו אני כותב עם דמעות בעיניים ובלב מלא געגועים לבתי,
היום אני הוא האבא אשר מנותק בעל כורחו מבתו שלא כנגד כל אשמה או פשע כלשהו מלבד האשמה הברורה והיא 'גירושים', 
אחד מתוך שלושה זוגות מתגרש במדינת ישראל וכרגע בהודעה זאת זה הוא אני, אני הוא זה שכרגע עובר בהודעה זאת את הניתוק מבתו, את הרדיפה על ידי המערכת ורשויות החוק השונות ומי זה יהיה מחר?
אף אחד הוא לא חסין! עזרו לי בבקשה להחזיר לבתי את אבא או לפחות לעזור לילד אחר בטרם הוא מנותק מאחד מהוריו שלא כדין ולא בצדק!
בבקשה עזרו לי להעביר הודעה זאת, העבירו את המסר.. 
שלכם באהבה ובהערכה ובאמונה מלאה כי רק ביחד אנחנו נצליח להביא את השינוי המיוחל! 
אמיר שיפרמן אבא של זיו
 

תגובות (0)
הוסף תגובה