רוצות שמלה כמו של קייט מידלטון? השופינג הכי שווה בלונדון

בין אם זה ברחובות אוקספורד או ריג'נט ההומים מאדם, או אפילו בקניון ווסטפילד הענק, אין באמת תחרות לסיילים של סוף העונה בלונדון


במרחק טיסה קצר (יחסית) של חמש שעות וחצי, תמצאי את עצמך בזרם בלתי פוסק של חנויות, שקיות מרשרשות וסיילים מטורפים. ההנחות מתחילות לרוב בחג המולד, ומגיעות לשיאן בתחילת ינואר, ואז יש הזדמנות לקנות את הפריטים הטובים באמת, במחירים הכי משתלמים. חשוב רק לזכור לארוז הרבה סבלנות, בגדים חמים ונעליים נוחות, את השאר כבר תמצאי שם.

 

 רוצה לטוס לשופינג באירופה במחירים אטרקטיביים? לחצי כאן

 

סלפרידג'ס

אנחנו מזהירות מראש, סלפרידג'ס בפרט וכל בתי הכלבו בכלל, הם סוג של גיהנום עלי אדמות פוסט חג המולד והשנה החדשה. יהיה צפוף, יהיו תורים, אבל קצת סבלנות ואורך רוח, ומכנסיים אלגנטיים במיוחד של המותג הנחשב REISS כבר בדרך אלייך.

 

בית הכלבו עצום ממדים מכיל 7 קומות של מעצבים ומותגים מכל הסוגים, אנחנו ממליצות לך להתמקד בעיקר בזוג מכנסיים אלגנטי ומחמיא במיוחד, של מותג מעצבים נוס החביב על הדוכסית הפופולרית מאדינבורו.

 

המכנסיים נמכרים כעת ב-47 פאונד במקום 95.

 

 

   

 

דורותי פרקינס

בינינו, אבל רק בינינו, נכון שאנחנו אוהבת ללעוג לאחיות קרדשיאן, אבל עמוק בלב – אנחנו יודעות שהן נראות מעולה.


קולקציית הקרדשיאנ'ס ברשת הבריטית דורותי פרקינס, הפכה ללהיט לא קטן בקרוב חובבות המשפחה וניתן למצוא בה: שמלות בנוסח קים קרדשיאן, סקיני שנראה טוב על קלואי קרדשיאן וז'קט שמונח היטב על קורטני קרדשיאן.


לקראת סוף השנה, פוצחת הרשת בסייל ענק של 50% הנחה ואת סוף סוף תוכלי לרכוש לעצמך את הז'קט המנומר מהקולקצייה, במחיר חסר תחרות של 30 פאונד במקום 50, השאר כבר תלוי בך.

 

 


     

 

 

ניו לוק

אם עקבת באדיקות אחר מה לבשו המפורסמות בשבוע האופנה של גינדי, שהתקיים בחודש שעבר בתל אביב, את בוודאי יודעת שבין הפריטים המצולמים ביותר, היתה חצאית עור או דמוי עור שחורה.

 

במסגרת הסיילים של סוף השנה, מציעה הרשת הבריטית ניו לוק חצאית דמוי עור שחורה, שנראית כמעט בדיוק כמו הדבר האמיתי ותהפוך ללא ספק, לאחד הפריטים הנחרשים ביותר בארון שלך בחורף הקרוב. ובמחיר של 9 פאונד במקום 20? יש מצב שאפילו תקני שתיים.

 

 


 

 


נקסט

גילוי נאות, בשביל להרגיש כמו קייט מידלטון, תידרשי להשקעה כספית נכבדה,  אבל עדיין, 70 פאונד במקום 145, לשמלת מעטפה של רשת LK BENNET ,החביבה במיוחד על מידלטון, זה סכום סביר ביותר, בשביל להרגיש כמו הדוכסית מאדינבורו, ולו רק לשעה קלה.


השמלה נמכרת בחנויות רשת NEXTהפופולרית, שניתן למצוא לפחות שני סניפים גדולים שלה על רחוב אוקספורד וכדי למהר, כי מניסיון השנתיים האחרונות, כל מה שקייט לובשת? נעלם חיש קל.

 

 



 

 

אואזיס

אואזיס היא אחת החנויות היותר שוות בבריטניה, ולראייה, גם בגדי הקז'ואל שלהם, מאופיינים באיכות עיצובית בדרגה גבוהה תוך דגש על התאמה מוצלחת לגוף.

 

למי שתמיד רצתה להרגיש מגניבה, אפילו אם היא רק הולכת לסופר או אפילו לובשת מתחת טי שירט לבנה, זה הזמן להשקיע בז'קט אופנוענים עם רוכסנים. הוא עשוי מעור איכותי, יושב במדויק על קו המותניים ונחשב לפריט שבאמת "עושה הופעה".

 

עכשיו הוא נמכר ב-75 פאונד במקום 165.


 


    

 

 

UNIQLO

בראש רשימת הרשתות שהיינו רוצות ורוצים כאחד, שיעשו עלייה לציון, נמצאת הרשת היפנית הנפלאה ? יוניקלו. פריטי בייסיק באיכות מעולה ומבחר צבעים מסחרר. גם הם מיישרים קו עם שאר החנויות בבריטניה ופוצחים בסייל של עד 50% על כל קולקציית החורף ועוד פריטים נבחרים בהנחות גדולות עוד יותר.

 

למי שלא קיבלה את הסמס בנדון, אז חצאיות פליסה עושות השנה קאמבק מטורף ונראות מצוין על גבוהות ונמוכות כאחת. עכשיו ב- 20 פאונד במקום 40.

מרקס אנד ספנסר

למרקס אנד ספנסר נכנסים בראש ובראשונה, למצוא הלבשה תחתונה איכותית, מוכרות החזיות שלהן נחשבות לשם דבר בכל סניפי רשת הכלבו הוותיקה, אבל הפעם אנחנו ממליצות לך דווקא לנצל את סייל הנעליים הפרוע שלהם.

 

הרשת פוצחת בחגים בסייל רחב היקף של 50% ועוד הנחות נוספות ששמחים לגלות כשמגיעים לקופות. לכן, זה הזמן למגפון עור שחור אופנתי שהולך עם הכל, ג'ינס או גרביונים. מה שלא תלבשי איתו ייראה מצוין ומתאים, ליום וללילה כאחד


 בעקבות ההנחות השוות, על המגפון האיכותי הזה תשלמי בסופו של דבר רק 20 פאונד במקום מחירו המקורי ? 50.

 


 

 

 

דבנהמס

בבית הכלבו של דבנהמס, תמצאי הכל: ממצעים יפים ועד ביגוד איכותי של מעצבים שונים. החנות נחשבת לאחת המקושטות בבירה האנגלית וההנחות מפליגות. את המגף הזה סימנו לעצמנו כמגף שעוד יילך איתנו למרחקים ארוכים.


העקב – בדיוק בגובה הנכון, הצבע – השילוב המושלם בין החום והשחור, והאיכות – חסרת תחרות. בסייל סוף העונה הוא נמכר ב-49 פאונד במקום 98.

 


 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה