בגיל 20 עם יצאתי לחיי הבוגרים החלטתי לקחת פיקוד ולשנות את גורלי .
הצבתי לעצמי מטרות:להתחתן צעירה ולהקים משפחה עם שלושה ילדים,קרירה עסקית בעולם התיירות,לנהל ולהשפיע ,להיות אם השנה ולהדליק משואה ביום העצמאות.
וכך שעטתי קדימה,חייה על הקצה מנסה לסכרן את כל המערכות בצורה טובה ומושלמת,בלי דקה לעצמי לנשום.
וחשבתי שאני מאושרת ,יש לי כל מה שחלמתי אך בתוך תוכי היה המקום הזה שלא לגמרי שלם ומסופק ,שרוצה להבין וללמוד עוד ועוד.
ידעתי שהקרובים שלי מסתכלים עלי בהערצה,חושבים שאני חזקה,כל יכולה,מצליחנית ושאפתנית ולכן לא יכולתי להרשות לעצמי להפסיק מה יחשבו עלי ומה אני אחשוב על עצמי.
וכך במחשבות על התקדמות בעבודה וחלל פנימי עמוק הציעה לי חברה להצטרף אליה ללימודי נומרולוגיה שבחוסר הבנה ובסטגמטיות חשבתי שזה רדוד ושרלטני אך משהו בי לא הרפה והחלטתי להרשם בתירוץ שאני עושה את זה בשביל החברה .
לא ידעתי אז שהגורל שלי הולך לעבור תפנית ושינוי,נפתח בפניי צוהר לעולם מאתגר ומרתק .
הסקרנות והרצון ללמוד ולהבין הובילו אותי ללימודי המשך אצל מייטב המורים הרוחניים בנושאי תקשור,קארמות,שאמניזם,בודהיזם ואימון תודעתי לדיוק הדרך.
עזבנו את העיר ועברנו להתגורר במושב,עזבתי עבודה עם שכר גבוהה ומתגמל הכולל נסיעות לחו"ל
והקמתי חברה המלווה אנשים וחברות לגלות את הפוטנציאל ובצורה מדויקת לנקות את הרעשים מסביב ולהגיע למוץ.
מצאתי את החלק שהיה חסר לי,הזכות להיות שותפה להצלחה של אנשים וחברות ממלאה אותי בשמחה,שקט פנימי ובעיקר בהמון אמונה שיש לנו את הכוח לבחור ולחיות חיים שלמים ומלאי חוויות.
לכל אחד יש ייחוד ויעוד ויש סימנים בדרך,הקשבה,מודעות ואומץ יוצרים את ההבדל בין חיים שלמים לחיים עם חלק חסר.