חומרים לבצק:
2 ביצים
2 כפות שטוחות של שמרים
3/4 כוס סוכר
600 גר' קמח
400 מיליליטר מים בטמפרטורת החדר
2 כפות שמן
1 כף שטוחה מלח
חומרים למילוי: שוקולד למריחה של שופרסל, קוקוס, ריבת חלב, קונפיטורה משובחת
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים במשך 3 דקות ורק אחרי כן להוסיף את המלח והשמן ולהמשיך לערבב כ- 7 דקות.
להדליק תנור ל- 180 מעלות.
לקחת תבניות סיליקון עם צורות ושקעים בצורת לב, משושה וכל מה שבא.
להזליף לשקעים את התערובת.
אפשרי גם להכין סירופ ופשוט לטבול אותן בסירופ. את הסירופ להכין מ-3 כוסות מים וכוס וחצי סוכר, תמצית וניל ותמצית רום- לטבול דקה,שתיים.
ולהכניס לתנור ל-20 דקות בערך עד שיהיו מוכנות.
לקחת שקית זילוף ולמלא את הסופגניות בשוקולד למריחה של שופרסל+קוקוס, קונפיטורת תות שדה או אוכמניות של שופרסל, ריבת חלב.
להכניס למקרר.
בתיאבון וחג אורים שמח