סופגניות אפויות זעירות

חומרים לבצק:

2 ביצים

2 כפות שטוחות של שמרים

3/4 כוס סוכר

600 גר' קמח

400 מיליליטר מים בטמפרטורת החדר

2 כפות שמן

1 כף שטוחה מלח

 

חומרים למילוי: שוקולד למריחה של שופרסל, קוקוס, ריבת חלב, קונפיטורה משובחת

 

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים במשך 3 דקות ורק אחרי כן להוסיף את המלח והשמן ולהמשיך לערבב כ- 7 דקות.

להדליק תנור ל- 180 מעלות.

לקחת תבניות סיליקון עם צורות ושקעים בצורת לב, משושה וכל מה שבא.

להזליף לשקעים את התערובת. 

אפשרי גם להכין סירופ ופשוט לטבול אותן בסירופ. את הסירופ להכין מ-3 כוסות מים וכוס וחצי סוכר, תמצית וניל ותמצית רום- לטבול דקה,שתיים.

 ולהכניס לתנור ל-20 דקות בערך עד שיהיו מוכנות.

לקחת שקית זילוף ולמלא את הסופגניות בשוקולד למריחה של שופרסל+קוקוס, קונפיטורת תות שדה או אוכמניות של שופרסל, ריבת חלב.

 

 

להכניס למקרר.

בתיאבון וחג אורים שמח

תגובות (0)
הוסף תגובה