לביבות ירק אפויות

המתכון ללביבות האפויות והיפיפיות של רפי לחנוכה- אלטרנטיבה בריאה.

 

חומרים: צרור פטרוזיליה קצוצה דק

חצי צרור כוסברה קצוצה דק

250 גרם גבינה לבנה

200 גרם גבינת פטה או צפתית

4 ביצים

1 בצל מגורד

כפית מלח

3 כפות קמח גדושות

 כפית שטוחה אבקת אפייה

 

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל- 180 מעלות

לערבב את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וכמובן לפורר את הגבינה המלוחה כשמערבבים הכול.

להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב.

לשמן תבנית שקעים-סיליקון , לצקת מהתערובת לתבניות עד מעט מעל לשני שליש.(או תבנית שקעים ממתכת ולהניח בשקעים מנג'טים).

לאפות בתנור במשך כ-40 דקות.

תגובות (0)
הוסף תגובה