חומרים: בצל גדול
3 שיני שום שלמות
6 עגבניות בינוניות
3 כפות רסק עגבניות
חמאה לטיגון 100 גר'
מים
חופן קטן של פטרוזיליה קצוצה
מעט סחוג או פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם
פפריקה מתוקה- כפית גדושה
אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל לחמם חמאה במחבת ולטגן, להוסיף את שיני השום השלמות עד השחמה. להוסיף 6 עגבניות חתוכות לרבעים ו- 3 כפות רסק עגבניות, לבשל עד לרתיחה ,להעביר לאש קטנה ולהמשיך כל הזמן לבחוש.
להוסיף פפריקה, מלח, סחוג או פלפל שחור, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. אחרי 20 דקות על אש קטנה- להוסיף 3-4 כוסות מים ולהרתיח.
לרסק בבלנדר מוט עד לריסוק מירבי עד לרמת הסמיכות שמתאימה לכם.. לקשט עם פטרוזיליה קצוצה
להגיש חם ורפי הגדיל לעשות והגיש עם מקלות לחם שיפון קלוי.
בתיאבון