מרק עגבניות טעים טעים

חומרים: בצל גדול

3 שיני שום שלמות

6 עגבניות בינוניות

3 כפות רסק עגבניות

חמאה לטיגון  100 גר'

מים

חופן קטן של פטרוזיליה קצוצה

מעט סחוג או פלפל שחור לפי הטעם

מלח לפי הטעם

פפריקה מתוקה- כפית גדושה

 

אופן ההכנה:

לקצוץ את הבצל לחמם חמאה במחבת ולטגן, להוסיף את שיני השום השלמות עד השחמה. להוסיף 6 עגבניות חתוכות לרבעים ו- 3 כפות רסק עגבניות, לבשל עד לרתיחה ,להעביר לאש קטנה ולהמשיך כל הזמן לבחוש.

להוסיף פפריקה, מלח, סחוג או פלפל שחור, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. אחרי 20 דקות על אש קטנה- להוסיף 3-4 כוסות מים ולהרתיח.

לרסק בבלנדר מוט עד לריסוק מירבי עד לרמת הסמיכות שמתאימה לכם.. לקשט עם פטרוזיליה קצוצה

להגיש חם ורפי הגדיל לעשות והגיש עם מקלות לחם שיפון קלוי.

בתיאבון

תגובות (0)
הוסף תגובה