חזרתי הביתה אחרי שלושה ימים טיול לאילת מהעבודה. כמו כולם, שניה אחרי שחזרתי הביתה, פג הקסם, העגלה חזרה להיות דלעת, ואני חזרתי להיות סינדרלה: כביסות, בישולים, הסעות….
אין ספק שמגיעה לבעלי מילה טובה (מאוד!) על הטיפול במסור בילדים בזמן שלא הייתי.
ואז הגיעה ארוחת הערב…. החלטתי להכין משהו מיוחד. הייתה לי במקרר חבילת פטריות מעורבות שקניתי (שמפיניון, יער וכו'…). אז זה מה שעשיתי:
1. חיפשתי באינטנרט מתכון לבצק פריך מלוח. השתמשתי בזה של מקו אבל יש מלא מתכונים ברשת. יש להדק אותו בתבנית פאי.
2. טיגנתי בצל בשמן זית ואליו הוספתי את כל סוגי הפטריות החתוכות.פיזרתי על גבי הבצק.
3. מעל פיזרתי 100 גר' גבינה בולגרית, וגם רבע צנצנת שנשארה לי של עיטורי עגבניות מיובשות (של אוליביה. והמון תודה למירב שורק שגילתה לי על קיומו של המעדן הזה).
4.ערבבתי את חלבוני הביצים שנשארו מהבצק עם חצי מיכל שמנת מתוקה לבישול ופיזרתי על הכל.
5. בערך חצי שעה (או עד שהבצק משחים) ב-200 מעלות בתנור.
יצא פיצוץ!
ערב טוב לכולם….