טיפ 1: שמן קוקוס כתית מעולה בכבישה קרה יכול להחליף את
השמן, המרגרינה והחמאה שבעוגות, מצוין לשימוש גם במאפים פריכים ובפשטידות.
לשמן הקוקוס בכבישה קרה מרקם מוצק והוא בצבע לבן לבן.
תורם לתחושת שובע ועוזר לשמור על משקל תקין!
שמן קוקוס הוא פרווה, ויכול לשמש כתחליף מעולה לחמאה!
בשמן קוקוס 100% שומן ובמרגרינה וחמאה פחות אחוזי שומן
לכן כשמשתמשים בשמן קוקוס כדאי להוריד בכמות בערך 15-20% ממה שכתוב במתכון עם מרגרינה או חמאה.
טיפ 2 : קרם לעוגה עשיר וטעים במיוחד!
מאגוזי קשיו טבעיים ותמרים יכול להחליף קרמים משמנת, מרגרינה, פודינג ועוד.
איך מכינים? טוחנים במעבד מזון כוס אגוזי קשיו טבעיים שהושרו במים 2-3 שעות + חצי כוס תמרים רכים + חצי כוס מים
עד למרקם קרמי. נראה ממש קרם רגיל והרבה הרבה יותר טעים!!!
מתאים מאד גם למילוי תמרים!
אם תרצו לראות איך עדנה מינץ מכינה את הקרם היכנסו לקישור הבא:
המתכון לקרם, מתוך הסרטון "מתכון להכנת פאי פירות" של עדנה מינץ.
http://www.ednamintz.co.il/hebrew—–עדנה_מינץ_סרטונים.html
טיפ 3 : קמח לבן ניתן להחליף בקמח מלא, יש בחנויות הטבע המובחרות
מגוון רחב של קמחים בריאים יותר- קמח כוסמין, קמח שיבולת שועל, קמח אורז מלא, קמח קינואה ועוד .
לכל סוג טעם ומרקם אחרים תבדקו איזה תחליף הכי טעים לכם.
אפשר להחליף רק חצי מכמות הקמח לקמח בריא יותר!
יש המון מתכונים עם קמחים בריאים!
רוצים לדעת מה פיליס גלזר שמה בעוגה במקום קמח?!
הכנסו לקישור הבא:
[video:https://www.youtube.com/watch?v=niBUzSEvSxg]