מתנה מהממת לחג- לכל מי שאהב את המתכונים של התוכנית "משחקי השף"

צהריים טובים לכולן/ם.

 

 

אני אישית מאוד אהבתי את הקונספט של התוכנית "משחקי השף", הסגנון, הגשת התוכנית, השפים המדהימים והתותחים והמתכונים או המתכונים! איזה יופי של אוכל והכל מוגש בטוב טעם.

אני ואישי היקר מבשלים ואופים המון בבית ומשתדלים ללכת על אוכל בריא, גם ממציאים מראשנו הקודח מתכונים מכל הסוגים וגם אוהבים מאוד להיעזר במתכונים פרקטיים, מיוחדים – אם מתוך ספר מתכונים ישן שנמצא באמתחתנו ואם מתוך ים המתכונים שמציף את הרשת בבלוגים או באתרי פייסבוק של מתכונים וכיוצ"ב.

ואין ספק שכעת משיש בידינו את הספר של התוכנית האהובה, נשדרג את הארוחות בביתנו. 

בטוח שיהיה עוד יותר מעניין במטבחנו הקט וכולם ממש ישמחו מסביב ואם אנו יכולים לעשות שמח אז למה לא?

הספר מקסים וכיף להעניק אותו כמתנה לכבוד חג הפסח ובכלל לכל חג או אירוע שהוא.

תעיינו לכם קמעה במידע המצורף. הספר למעשה מחולק למדורים שמפורטים בהמשך.

ובאמת הספר הוא כמו סוג של הרפתקאה לטבחיות והבשלניות הסקרניות ובכלל זה כמו לצאת למסע כזה מיוחד לתוככי הגסטרונומיה.

 

 

 

 

עם סיומה של התוכנית הכי מגרה בטלוויזיה – משחקי השף, יוצא לאור ספר המתכונים שלה.

הספר מאגד את המתכונים המצטיינים של המתמודדים, וכן את מיטב מתכוני הנבחרות של שלושת השפים ? אסף גרניט, מושיק רוט ומאיר אדוני.

משחקי השף

אלבום המתכונים

בעריכת השפית איילת לטוביץ' | הוצאת ידיעות ספרים

 

הספר, כמו התוכנית, ילמד אתכם להיות מקצוענים אמיתיים במטבח, וזה בדיוק מה שמבדיל אותו מספרי בישול אחרים. הוא מתאים להרפתקני מטבח, למי שאוהבים לשקוד על האוכל אותו הם מגישים לאורחים, למי שרוצה להבין את רזי המטבח מקרוב ולמי שלא מצא עדיין ספר בישול שיאתגר אותו.

הספר מכיל מעל ל-70 מתכונים ומחולק לחמישה פרקים: מנה קטנה, פסטה, דגים, בשר ועוף ומתוקים. בין המתכונים בו: פולנטה עם פטריות ואספרגוס, קאדה במלית גבינה וסלק, רביולי אבוקדו, טורטליני במלית מוס וטרטר בורי, ריזוטו דלעת עם קרם פרש אמרטו, ברבוניות עם עדשים וארטישוק, עוף בארומת קפה, רולדת עוף משובצת שקדי עגל וכבד אווז, בלוטין עוף במילוי כבד אווז וערמונים, דג אפוי על ריזוטו ירוק, קבב עיראקי, פילה טלה, סיגר ממולא פיסטוק ועוד המון מנות מקוריות ומפתיעות מכל הסוגים.

איילת לטוביץ': ספר הבישול הזה מתאים לטבחים סקרנים באשר הם, גם לאלה שאינם עוסקים בטבחות כמקצוע. חלק מהמתכונים פשוטים וקצרים, אך ברובם נדרשת רוח הרפתקנות ומסע קניות נרחב. ניסיתי להעביר את רוח עבודת המטבח המקצועית, של שלושת השפים הנפלאים – מושיק רוט, אסף גרניט ומאיר אדוני. שלושתם טוטליים ביחסם למטבח וללקוחותיהם, וכמו אמנים אמיתיים – מחפשים השראה בכל מקום, כל הזמן. כל אחד מהם מוצא אותה במקום אחר, ולפיכך כל אחד מהם מבשל אחרת. בספר זה אנו זוכים לקבל את הטוב שבכל אחד מהם.

207 עמ' | 98 ?

 

 

לפרטים נוספים: הילה זהבי | hila-z@yedbooks.co.il     052-4859873

תגובות (0)
הוסף תגובה