חברת Food appeal יחד עם הקונדיטור הידוע דודו אוטמזגין משיקים לראשונה ברשת "לגעת באוכל", המובילה תרבות קולינריה בישראל, סדרת תבניות אפייה חדשות שלא משאירות מקום לפשרות.רשת 'לגעת באוכל' ששמה לעצמה מטרה להוביל את תרבות הקולינריה בישראל ולספק את חומרי הגלם וכלי המטבח הטובים והאיכותיים ביותר, התחברה באופן טבעי למותג היוקרתי.
הצטרפו לדף הפייסבוק של השף
ולדף "לגעת באוכל"
כשהגעתי להשקה היתה ההתרגשות גבוהה. סניף לגעת באוכל בקניון הגדול פרש לפני מראה אינסופי ומבחר של חומרי גלם איכותיים לבישול ואפיה, שפע כלים וגדטים שלא תמיד זהיתי למה הם משמשים וערימה ענקית של תבניות שהיו סיבת ההגעה שלי.
הדרך למוצר שמוצג בימים אלו בחנויות ובמבצעי השקה משמעותיים, החלה כאשר Food appeal בחרה לשתף פעולה עם המפעל האיטלקי, שמייצר בכמויות של ייצור בוטיק, בהשקעה גדולה ובשימת לב מירבית על איכות כל תבנית. מחירי התבניות נעים בין 59-95 ?. ועכשיו מבצע השקה עד חג שבועות ברשת 'לגעת באוכל': 20 אחוז הנחה על כל התבניות.
לפרוייקט נבחר דודו אוטמזגין, שף קונדיטור וותיק, בעל מוניטין מכובד בענף האפייה, שלעולם לא מתפשר על חומרי הגלם שהוא משתמש בהם. Food appeal בחרה בו לטובת השקת הליין החדש מכיוון שגם היא חרטה על דגלה איכות ללא פשרות בליין האפייה וביחד יוכלו להוביל מהלך מבריק בשוק תבניות האפייה.
מה בסידרה?
תבנית אפייה קפיצית 24.26.28
תבנית אפייה קפיצית 2 בסיסים /קוגלוף
תבנית פאי בסיס נשלף
תבנית מאנס
תבנית אנגליש קייק 25
תבנית אנגליש קייק 30
אז למה לכם לבחור דווקא בתבניות האלו מתוך שפע ההיצע שבשוק?
- התבניות חזקות ואיכותיות עשויות מפלדה, מגיעות בצבע שחור מט בחוץ וכסוף בפנים.
- בעלות ציפוי נון סטיק 3 שכבות עמידות במיוחד, באיכות הגבוהה ביותר, של חברת הענק הגרמנית 'גרבלון'. אודות לתהליך ההכנה לפני הציפוי, ציפוי הנון סטיק נעים מאוד למגע ואחיד על שטח הפנים של התבנית, מה שמאפשר נון סטיק מושלם בכל שטח התבנית.
- בעלות בסיס עם מגרעת חיצונית למניעת נזילות.
- בעלות סוגר נירוסטה אל חלד חזק INOX .
- ללא כימיקלים רעילים.
- מתאימות לחום עד 250 מעלות.
- שנתיים אחריות.- יש עוד מקום כזה שמעניק אחריות?
- תוצרת איטליה.
ויש גם מתכון שמרים ג'פונז באדיבות הקונדיטור דודו אוטמזגין
חומרים:
תבנית אינגלישקייק 35 ס"מ
החומרים לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם ביצים (2 ביצים)
100 גרם מים
5 גרם מלח
500 גרם קמח
40 גרם שמרים טריים
לקרם שקדים:
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
50 גרם ביצים
10 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים
10 גרם רום בהיר
למרנג
תרסיס שמן פאם
140 גרם חלבון
200 גרם סוכר
110 גרם אבקת סוכר
110 גרם אגוזים
1 ביצה למריחה
אופן ההכנה:
הכנת הבצק – במיקסר עם וו לישה מעבדים את החמאה, הסוכר, הביצים, המים והמלח.
מוסיפים את הקמח והשמרים ולשים כ- 10 דקות במהירות איטית עד לקבלת בצק חלק ואחיד
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים להתפחה בטמפרטורת החדר עד שיפיל את נפחו. מעבירים למקרר למשך יממה (רצוי
קרם השקדים)
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר במהירות איטית
מוסיפים בהדרגה את הביצים (במידת הצורך יש לעצור את פעולת המיקסר ולנקות את דפנות הקערה), מוסיפים את הקמח והאבקת שקדים ומערבבים עד להטמעתם במסה. מוסיפים את הרום. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.
המרנג- במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל צף יציב
מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.
מורחים את המרנג על גבי תבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות במשך שעה. מצננים בטמפרטורת החדר
הג'פונז- מרדדים את הבצק על גבי משטח מקומח לעלה בגודל 40*30 בעובי 3 מ"מ.
מורחים את קרם השקדים, מפזרים את המרנג האפוי, מגלגלים לרולדה וחותכים באמצע. קולעים לקרנץ
מניחים את העוגה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה
מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 40 דקות. מצננים
את התבניות ניתן להשיג בסניפי 'לגעת באוכל':
גרנד קניון באר שבע (כשר) טל': 08-8226226
ראשון לציון (מתחם "חונים קונים") לישנסקי 9, טל': 03-9520390 שלוחה 5
הקניון הגדול, פ"ת (כשר) טל': 03-5030555
קניון רננים, רעננה (כשר) טל': 09-7404474
גרנד קניון חיפה (כשר) 04-6817770
חדש! קניון רחובות (כשר) ביל"ו 2, טל': 08-8653232
מוקד מידע: 1-700-70-1000
תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי – בפייסבוק.
בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה – 0506489787